Eberhard & Co

Sinds haar oprichting in 1887 manifesteert het Zwitserse horlogehuis Eberhard & Co zich al als ontwikkelaar van innovatieve mechanische horloges. Zo was Eberhard & Co het eerste horlogehuis in 1919 met de productie van een chronograaf met maar 1 poussoir (drukker).

In het meer recente verleden spreken noviteiten als de 8 Days (het eerste polshorloge met een gangreserve van 8 dagen) en de Chrono 4 (de eerste chronograaf met 4 registers naast elkaar gepositioneerd) enorm tot de verbeelding bij menig horlogeliefhebber.

Tegenwoordig is Eberhard & Co er heel goed in geslaagd een geheel eigen plaats te bevechten op de overvolle horlogemarkt. Dit dankzij aansprekende modellijnen als de Chrono 4, Extra Fort, 8 Days, Tazio Nuvolari en de Traversetolo ieder met een geheel eigen gezicht, hoogwaardige mechanische uurwerken en een bijzonder aangename prijs/kwaliteit verhouding.

In 2007 vierde Eberhard & Co haar 120 jarig bestaan, dat werd opgesierd met de introductie van het zeer bijzondere jubileummodel, de ?Chronographe 120ème Anniversaire?.


Eberhard & Co mag gerust één van de (verborgen) schatten van de Zwitserse horloge industrie genoemd worden.


http://www.eberhard-co-watches.ch/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Eberhard & Co