Sophisticated Eberhard & Co Aiglon horloges ogen vriendelijk en licht

Met de lente een eind op weg en de zomer in aantocht is het tijd om wat lichte, vriendelijke damesmodellen voor te stellen. De Eberhard & Co Aiglon collectie heeft een fraai aanbod must-have horloges die perfect zijn voor dagelijks gebruik. De horloges hebben een frisse, jonge, sportieve uitstraling. De Eberhard & Co handtekening staat eveneens garant voor verfijning en een aantal luxe details.

De Aiglon dames- en herencollectie kenmerkt zich door elegante eenvoud.

De Aiglon dames- en herencollectie kenmerkt zich door elegante eenvoud.

Damesmodellen mogen vandaag de dag best wat groter zijn, maar de stalen kast van de Aiglon damesmodellen is met 35 mm bescheiden gehouden.  Wel is uitgepakt in het aantal kleurmogelijkheden en materialen. De meest luxueuze Aiglon heeft een 18 karaat roségouden bezel, een paarlemoeren wijzerplaat met vriendelijk bloemmotief, cabochon geslepen diamanten als index en een Chablis band in staal en roségoud. De horloges zijn bestand tegen alledaags watergebruik (50 atm).

AIGLON WOMAN PR 41035.06 CMYK

Naast een aantal Aiglon horloges voor dames zijn er ook herenmodellen aan de collectie toegevoegd. Met 41 mm zijn deze horloges met automatisch uurwerk groter van formaat, maar in design wat soberder gehouden dan de feminiene nieuwkomers. De wijzerplaten in zilver, blauw of zwart zijn zon geslepen, hebben lichtgevende indexen en een datumvenster op 6 uur. De herenlijn is eveneens waterbestendig tot 50 atm en de horloges worden geleverd met een struisvogel leren of een Chablis stalen armband.

Aiglon Grande Taille

Aiglon Grande Taille

De Aiglon Grande Taille tenslotte heeft eveneens een kast van 41 mm, en is verkrijgbaar met een witte of zwarte wijzerplaat. Beide uitvoeringen hebben een gepolijst bezel in 18 karaat roségoud. Het herenmodel heeft een Chablis stalen, met roségoud gecombineerde band. Dankzij deze kleurstellingen en het eenvoudige, maar uiterst stijlvolle ontwerp is het niet ondenkbeeldig dat de Aiglo Grande Taille met witte wijzerplaat ook niet misstaat om de wat grote dames pols. Of eenvoudig weg gekozen gaat worden door de sophisticated, maar wat stoerdere vrouw die mee wil gaan in de XL-trend.

Prijs: vanaf € 1079
Meer informatie: Eberhard-co-watches.ch