Eberhard & Co’s supersnelle Tazio Nuvolari 336 horloge

TAZIO NUVOLARI 336 herenhorloge

Eberhard & Co lanceert de gelimiteerde Tazio Nuvolari 336, vernoemd naar de grote race-legende. Hiermee benadrukt het merk nogmaals de nauwe band met de klassieke autosport. Ooit de snelste man op aarde, nu is Nuvolari vooral een oneindige inspiratiebron voor de populaire collectie van Eberhard & Co.

TAZIO NUVOLARI 336 herenhorlogeTazio Nuvolari was een ware race-god in zijn tijd. In 1935 zet hij het snelheidsrecord wanneer hij in zijn Alfa Romeo 16C Twin engine in 11 seconden een kilometer weet af te leggen, met een maximum snelheid van 336 kilometer per uur. Hij is daarmee de snelste man op aarde. Niet voor niets is dit nieuwe model dat zijn naam draagt gelimiteerd tot 336 exemplaren.

TAZIO NUVOLARI 336 herenhorloge
De Eberhard & Co Tazio Nuvolari 336 is uitgerust met een tweede tijdszone op twaalf uur, een van de meest populaire praktische complicaties. Deze wordt bediend door middel van een drukknop op tien uur. Op zes uur is bovendien de gangreserve af te lezen, in totaal 42 uur en op drie uur is een datumvenster geplaatst. De stalen kast meet 45 millimeter en omhult een zwarte wijzerplaat met sportieve, rode details. Hierop vinden we bovendien de handtekening en het logo van de legendarische coureur. De bezel is uitgevoerd in zwart keramiek. Binnenin tikt een automatisch mechanisch uurwerk. Op het kastdeksel staat onder andere het unieke nummer gegraveerd en het horloge is waterdicht tot honderd meter. De band is van zwart krokoleer en heeft rood stiksel. Prijs € 3.730,-

Voor meer informatie kijk op: www.eberhard-co-watches.com