Apple Watch uniek horloge met Zwitsers graveerwerk

Golden Dreams is een bedrijf uit Genève dat sinds 2010 het Zwitserse vakmanschap promoot door het maken van designs voor luxe artikelen, van smartphones tot lederwaren. Het bedrijf wordt in 12 landen verkocht en heeft twee flagship stores. Nu heeft het merk zich op de Apple Watch gestort. Deze is op bestelling leverbaar met een prachtige handgravure op de gouddoublé kast. Zwijmelen bij de Apple Watch by Golden Dreams.

Apple-Watch-Golden-Dreams-gravure-zijkant4Het Amerikaanse stukje technologie krijgt van Golden Dreams een sausje van Zwitserse luxe, doordat elk horloge met de hand wordt gegraveerd naar de wens van de klant, en dus uniek en geheel gepersonaliseerd is. Daarnaast zijn meerdere opties mogelijk om het horloge verder te personaliseren, zoals een zetting met diamanten of andere edelstenen of het inleggen van de lederen band met goud. Eerder deed Golden Dreams dit al met een lederen hoesje voor de iPhone.

Apple-Watch-Golden-Dreams-gravure-zijkantElke Golden Dreams Apple Watch wordt geleverd met een handgemaakte lederen band, van alligator, python, haai of struisvogel in meer dan 160 kleuren. De gravure is verkrijgbaar op zowel het 38mm en het 42mm model van de Apple Watch. Elk handgegraveerd horloge en de gesp zijn plated met 24 kt. geelgoud, 18 kt witgoud of 18 kt roségoud. Het horloge komt in een luxe presentatiedoos en er zit 2 jaar garantie op het graveerwerk.

Apple-Watch-Golden-Dreams-gravure-making-of-3Prijs: vanaf CHF 3.200

Kijk voor meer informatie op www.goldendreams.ch

Apple-Watch-Golden-Dreams-gravure-making-of