Gilda, klassiek horloge met romantic female touch

De collectie Gilda horloges van Eberhard & Co is opnieuw uitgebreid. Met deze vrouwelijke lijn neemt Eberhard & Co, toch vooral bekend om horloges met een mannelijke uitstraling, een zijweg richting het kostbare, klassieke en romantische dameshorloge. Net als voor de eerder uitgebrachte serie Gilda quartz horloges hebben de ontwerpers ook deze keer gekozen voor glooiende vormen en vrouwelijke details.

Het nieuwste Gilda quartz horloge is uitgevoerd in staal en heeft een ovaalvormige kast van 32,10 x 38,00 mm. De wijzerplaat heeft dankzij een speciale graveertechniek een speels motief gekregen met het accent op ronde vormen en is voorzien van Arabische cijfers die voor een speels effect op de 5 en 11 zijn geplaatst. De indexen zijn bezet van diamanten. De kroon van het horloge is voorzien van de karakteristieke ‘E’. Absolute blikvanger is de met 66 diamanten (0.858 ct) verrijkte bezel. In totaal zijn er in deze Gilda 193 diamanten verwerkt Het resultaat is een bijzonder, zeer elegant en vrouwelijk horloge.

Gilda_stalen band

Gilda is waterdicht tot 50 meter. De gepolijste achterkant van de kast is voorzien van een extra female touch in de vorm van een sierlijke bloemen gravure. De band is uitgevoerd in wit alligator of in staal.

Diamonds may be a girl’s best friend, maar over de Gilda – ook de ontwerpen zonder diamanten – valt meer te zeggen. Voor elk horloge uit de Gilda collectie geldt dat een perfecte balans is ontstaan tussen techniek en esthetiek met als resultaat zeer elegante horloges; als ode aan de klassieke, romantische vrouw. Prijs: € 5.880

Meer info: Eberhard-co-watches.ch