Polo en Van der Gang Watches

Aankomend weekend tijdens de Polo & Country Fair

Van der Gang Watches Original

Polo en horloges gaat goed samen, vraag dat maar aan Jaeger-LeCoultre die de Reverso in de collectie heeft. Maar ook merken als Piaget met de Polo en Richard Mille die al twee unieke horloges maakte voor de Argentijnse polo-grootheid Pablo Mac Donough, zijn aan de glamourwereld van ‘The Sport of Kings’ verbonden. De combinatie van polo en Van der Gang Watches is voor veel mensen misschien een onverwachte combinatie. Tijdens de aankomende Polo & Country Fair speelt het team van het Dokkumer horlogehuis tegen vijf andere internationale teams.

Van der Gang Watches Polo Team

Van der Gang Watches Polo Team

Dat polo de bijnaam ‘The Sport of Kings’ heeft gekregen is natuurlijk geen toeval. De paarden, de uitrusting en ook het verplaatsen naar verschillende toernooien is niet weggelegd voor armlastigen. De sport zelf is misschien van oorsprong koninklijk, dat betekent niet dat er heel deftig gespeeld wordt. Polo is een razendsnelle, keiharde en risicovolle sport. Vraag het maar aan de Britse prinsen William en Harry.  Of aan Pablo Mac Donaugh wiens paard struikelde, op zijn pols stapte en vervolgens over de kop sloeg. Het paard was even bewusteloos en alleen omdat het paard bovenop het horloge van Mac Donough stond, bleef zijn arm intact.

Sportspektakel

Hopelijk blijft de vijfde editie van de Polo & Country Fair dat aankomend weekend van 1-2 september gehouden wordt, verschoond van dergelijke accidenten. Maar dat het er snoeihard aan toe zal gaan, dat de spelers risico’s gaan nemen en dat het een enorm aantrekkelijk sportspektakel gaat worden, staat vast.

Polo is een actiesport vol adrenaline

Polo is een actiesport vol adrenaline

Tijdens het polo-toernooi strijdt het team van Nederlands horlogemaker Van der Gang Watches om de hoogste eer, maar het horlogeteam van het merk is natuurlijk ook aanwezig. Vanzelfsprekend neemt Van der Gang Watches zijn collectie heren- en dameshorloges mee, waaronder de nieuwe Original die we al op horloge.info nader bekeken.

Van der Gang Watches bij een eerder polotoernooi

Van der Gang Watches bij een eerder polotoernooi

Welkom bij Stal Lozeman in Putten

Goed eten en drinken en een ontspannen sfeer doen de rest tijdens de Polo & Country Fair. Op zowel zaterdag als zondag bent u welkom vanaf 13:00 bij Stal Lozeman in Putten, net tegen de grens met Nijkerk. Naast de polowedstrijden zijn er pony-ritjes, roofvogels, de Land Rover Experience en op zaterdag een herfstmarkt.

Meer informatie op: www.polo-country-fair.nl