Hermès

De horlogemakertraditie van Hermès gaat terug naar de jaren 20 van de vorige eeuw. Dit was de tijd dat het bedrijf haar zadelmakersvaardigheden ging gebruiken voor de vervaardiging van fijne lederen banden voor uurwerken. Uurwerken die de geest van Het Huis perfect tot uitdrukking brachten.

Horloges werden een belangrijk deel van de werkzaamheden van Hermès, lang voor de vervaardiging van juwelen, zijde sjaals en parfums waarvoor het nu over de hele wereld wordt geroemd. Lange tijd verkocht Hermès horloges die werden geproduceerd door de meest prestigieuze fabrikanten. Tot het in 1978 haar eigen horlogefabriek opzette in Biel (Zwitserland), genaamd La Montre Hermès S.A. Gesitueerd in het kloppend hart van de traditionele Zwitserse horloge-industrie behaalde Hermès voordeel uit de brede expertise die dit gebied beroemd had gemaakt. De unieke Parijse creativiteit gaf een positieve bijdrage aan veel nieuwe, spannende modellen en verzekerde de solide ontwikkeling door de jaren heen.

De horloges van Hermès zijn verkrijgbaar in staal, goud met staal of in massief 18 karaats goud met bijpassende metalen banden of met gestikte lederen banden. Dit is geheel in lijn met de traditie van het vermaarde huis aan de Faubourg Saint-Honoré. De wijzerplaten hebben een belangrijke rol gespeeld in Hermès? succesverhaal vanwege hun unieke en originele vormen. In de achterzijde van elk horloge is het kenmerkende wapen van Hermès gegraveerd.

Hermès belichaamt de geest van een wereld waarin alleen het exceptionele tot uitdrukking komt en waar elk object een ander verhaal vertelt ? tijdloos en uniek.


http://www.hermes.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Hermès