Nieuwe banden voor de Hermés Cape Cod

De Hermès Cape Cod werd ruim 25 jaar geleden ontworpen door Henri d’ Origny als tijdloos en fantasievol horloge, waarop het statement ‘lak aan de gelende regels’ van toepassing mocht zijn. De horlogekast van het eerste ontwerp bestaat uit een vierkant binnen een rechthoek, en de cijfers ontlenen hun vorm aan het Chaîne d’Ancre-motief. De stijl, en de gedachte achter het ontwerp werden een symbool voor anders denken, en dat inspireerde in 1998 Martin Margiela tot het ontwerpen van de dubbele polsband voor het horloge. Deze moderne toevoeging werd nog verder doorontwikkeld door te komen met een keur aan verwisselbare banden.

CapeCodTGM_OpalineSilveredDial_BicoloredEtoupeAndMaltaBlueCalf_?®CalithoCapeCodTGM_BraceletDeForce_OpalaineSilveredDial_VeroneseGreenAlligator_?®Calitho

Van het snijden tot het uiteindelijke polijsten en de typerende ‘saddle stitching’, alle handelingen worden onvermoeibaar met de hand uitgevoerd in de Hermès ateliers. Dit handwerk heeft naast kwaliteit en ander groot voordeel. Handwerk maakt het mogelijk om een grote diversiteit te bieden, zoals de voorjaarscollectie laat zien. Deze heeft banden in alligator of Barenia kalfsleer en gladde, two-tone glad kalfsleer band in de kleuren Malta blauw met Hermès rood of étoupe.
De tweekleurige band en de manchetbanden wordt gedragen op quartz horloges een 33 mm kast van staal. De modellen met zwarte of beige band hebben het mechanische, zelfopwindende Hermés H1912 kaliber.

CapeCodTGM_ShadedBrownLacquerDial_EbonyBareniaCalf_?®CalithoCapeCodTGM_ManufactureBlueDial_IndigoBlueAlligator_?®Calitho

Prijzen op aanvraag.

Meer informatie: Hermes.com