Frederique Constant Smartwatch voor Only Watch

Frederique Constant Only Watch 2015

Fredrique Constant stelt dit jaar een zeer speciaal en uniek horloge ter beschikking voor de zesde editie van de Only Watch veiling. De Horological Smartwatch is het eerste klassiek analoge horloge gecombineerd met de technieken van een smartwatch van het Zwitserse merk. In samenwerking met een app houdt dit horloge bij wat de activiteiten van de drager zijn, of deze slaapt of actief is.

Frederique Constant Only Watch 2015
Na drie jaar research presenteert Frederique Constant met de Horological Smartwatch de nieuwe MotionX-365® aandrijving, ontwikkeld door Silicon Valley’s Fullpower Technologies Inc. Het klassiek ogende horloge duidt de uren en minuten op de gebruikelijk manier aan. Het nieuwe zit hem in de ‘smart-counter’ op zes uur. De twee wijzertjes hier geven aan wat het slaap/activiteitenpatroon is. Gekoppeld aan een app op een handheld biedt dit slimme uurwerk tal van mogelijkheden.

Frederique Constant Only Watch 2015De Frederique Constant Horological Smartwatch is uitgevoerd met een roségouden kast van 42 millimeter, een groene wijzerplaat met roségouden wijzers en uurindexen en een groene alligatorleren band met roségouden vouwsluiting. Bij het horloge wordt tevens een iPhone 6 geleverd zodat de gelukkige bieder meteen aan de slag kan. Prijs: per opbod.

Frederique Constant Only Watch 2015
The Only Watch veiling is een initiatief van de Association Monégasque contre les Myopathies, de Monaco Yacht Show en Phillips veilinghuis in samenwerking met Bacs & Russo. Dit jaar hebben 44 horlogemakers een uniek uurwerk gecreëerd voor de veiling. Onder hen onder andere Bell & Ross, Chanel, FP Journe, Harry Winston, IWC, Patek Philippe en vele anderen. De opbrengsten van de veiling komen geheel ten goede aan onderzoek naar de ziekte van Duchenne, een progressieve spierziekte die vooral bij jongens voorkomt.

Kijk voor meer informatie op: www.onlywatch.com