Guess Watches haalt grijs terug in horloge land

Guess Watches vertaalt dit najaar de trends van de catwalk naar een collectie horloges in de kleur van het seizoen; diep grijs. Gebracht in een krachtige combinatie met blauw. De ontwerpen van de Viper en de Vertigo collecties sluiten aan op de stijlvolle comfort look die de grote modemerken dit najaar aanhouden in hun collecties.
De Viper heeft een grote kast in mat gunmetal en uitgesproken pushers. De eveneens diepgrijze wijzerplaat heeft een in het oog springende, blauwe rand. De wijzerplaat wordt omringd door een gunmetal bezel met matte afwerking. De diepgrijze, gladde, leren band geeft het horloge extra draagcomfort.

Guess-Watches-Vertigo-W0657G1-euro-euro-199De Vertigo-lijn biedt een antwoord op de minimal trend die dit najaar veel te zien is. Met zijn slanke silhouet is de Vertigo zowel casual als geraffineerd draagbaar. De metalen band en grote ronde kast hebben een diepgrijze gunmetal NANO coating. Deze wordt gecombineerd met een sprekende, ijsblauwe wijzerplaat.

Guess-Watches-Passage-W0493G4-euro169Een combinatie van de twee bovenstaande stijlen wordt geboden door de Passage. Dit horloge heeft zowel een strak silhouet als een krachtige, diepgrijze kast, wijzerplaat en leren band. De elegante, diepblauwe uurmarkering geeft het horloge extra cachet.
De Viper en de Passage kosten € 169, de Vertigo € 199.

Kijk voor meer informatie op www.guesswatches.com