TW Steel viert verjaardag met Canteen Next Generation horloges

Het Nederlandse TW Steel viert dit jaar alweer haar tienjarig bestaan en dus tien jaar stoere, oversized horloges. Ter ere van dit jubileum presenteert het merk de TW Steel ‘Next Generation Canteen Collection’ – Leather Strap.

TWSteel-Canteen-Next-Generation-CS3_HRDe TW Steel ‘Next Generation Canteen Collection’ – Leather strap is de traditionele Canteen maar dan uitgevoerd met een dikke leren band en afgewerkt met opvallende, dikke stiksels. Daarnaast is er speciale aandacht besteed aan enkele details zoals verfijnde cijfers en indexen op de wijzerplaat, twee grote chronograaftellers op de chronograafuurwerken en een gehamerde bezelring bij de automatische uurwerken.

TWSteel-Canteen-Next-Generation-CS5_HRDe Canteen-collectie biedt nu keuze uit een 3-hand (3 wijzerhorloge), een Chrono ‘Big Caliber’ en een Automatic uurwerk en is verkrijgbaar met een kast van 45 of 50 millimeter. Allemaal zijn ze uitgevoerd in staal met een zwarte wijzerplaat en een zwart leren band.
Speciaal voor de dames is er in de Canteen Fashion Editions een nieuwe kleur toegevoegd die de drager meteen helemaal in zomerse sferen brengt: Smoke Rose. Ook hier een speciale, geribbelde bezel die het horloge een stoere look geeft.

TWSteel-Canteen-Next-Generation-TW540_HRPrijzen: ‘Next Generation Canteen Collection’– Leather strap van € 249,- tot € 499,- , Smoke Rose € 199,-

Kijk voor meer informatie op: www.twsteel.com