Seiko Premier brengt horloges in nieuwe kleuren

De klassieke dress horloge collectie Premier van Seiko toont dit jaar een aantal frisse upgrades. Nieuwe kleuren, nieuwe materialen en een nieuwe versie van de mooie perpetual calendar. Allemaal kinetisch natuurlijk.

Afgelopen jaar werd de kast van de Seiko Premier opnieuw vormgegeven. Verschillende details werden onder de loep genomen, zoals de 3-dimensionale wijzerplaat en een vergroot datumvenster in deze kalender-serie. De Kinetic Perpetual Calendar blijft up-to-date tot februari 2100, zonder dat de batterij hoeft te worden vervangen. Deze wordt namelijk opgeladen door de armbewegingen van de drager. Zelfs als het horloge niet gedragen wordt, blijft het tot wel vier jaar lang de juiste datum aangeven door het slimme sluimer-systeem.

?? 054De Seiko Kinetic Premier is nu uitgebreid met een mooie blauwe wijzerplaat in combinatie met staal, of een donkergrijze wijzerplaat met een rosékleurige kast. De kast meet 41 millimeter. Op de nieuwe wijzerplaat zijn de uren, minuten, centrale seconden, 24-uurs aanduiding en de kalender af te lezen, inclusief schrikkeljaar.

Seiko-kinetic-premier-DjokovicTot slot nog de Seiko Premier Novak Djokovic Special Edition. De nummer 1 tennisspeler van de wereld en ambassadeur van Seiko kreeg zijn eigen uitvoering van de Premier, inclusief zijn initialen op het achterdeksel van de kast. Deze Premier is uitgevoerd in een stalen kast met rosékleurige bezel, een blauwe wijzerplaat en blauwe band.

Prijzen: Staal/blauw € 750,-, rosékleurig/grijs € 795,-, Novak Djokovic Special Edition € 800,-

Voor meer informatie kijk op: www.seiko.nl