Swarovski lanceert nieuw Crystalline Oval dameshorloge

Swarovsky dameshorloge Crystalline Oval

Swarovski presenteert een vernieuwde versie van het populaire dameshorloge Crystalline. Dit keer is het schitterende horloge uitgevoerd met een ovale ring om de kast, bovendien heeft de kast zelf een lichte curve gekregen. Niet voor niets dat de nieuwe lijn van Swarovski dan ook Crystalline Oval heet.

Swarovski Crystalline Oval dameshorloge geelgoudDe nieuwe Swarovski Crystalline Oval is in haar hele verschijning een glamorous horloge en het nieuwe design met de gebogen vormen maakt het nog vrouwelijker dan het al was. Doordat de vorm van de kast optisch verlengd wordt door de buitenste ring, ligt het horloge nog eleganter om de pols.

Swarovski Crystalline Oval dameshorloge witDe Crystalline Oval van Swarovski trekt vooral de aandacht door de ongeveer 1700 kleine kristallen die in de kast verwerkt zijn. Uiteraard een gebied waarop juist Swarovski uitblinkt.

Swarovski Crystalline Oval dameshorloge zwartDe sprankelende Crystalline Oval is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met leren banden in verschillende kleuren, allemaal even elegant en draagbaar. Er is een versie met een stalen kast met een roze of wit leren band en stalen kast en buitenring, maar ook een uitvoering met een goudkleurige band, kast en buitenring. Voor een wat meer donker geheel is er de versie met zwarte band en een metaal-grijze kast en buitenste ring. tot slot is er de combinatie van een licht grijze band in combinatie met kast en buitenring uitgevoerd met een laagje roségoud. Prijs: € 279,-

Kijk voor meer informatie kijk op www.swarovski.com

Swarovski Crystalline Oval dameshorloge roze