Hublot horloge Big Bang Ferrari Carbon King in bi-materiaal

Hublot horloge Big Bang Ferrari Carbon King titanium

Hublot combineert in de Big Bang Ferrari Carbon King twee materialen die onmogelijk gecombineerd konden worden, tot nu. De bezel van dit nieuwe horloge bestaat uit een samenstelling van koolstofvezel en metaal.

Hublot horloge Big Bang Ferrari Carbon King titanium
Hublot en Ferrari zijn twee merken die voortdurend op zoek zijn naar de beste nieuwe technieken en materialen. De Hublot Big Bang Ferrari Carbon King is wederom een stap voorwaarts op de ingeslagen weg. Na het Magic Gold (krasvast 18k goud) is dit wederom een mijlpaal van de R&D afdeling van Hublot. Het kostte maar liefst zes maanden om tot de perfecte techniek te komen om koolstofvezel en goud of titanium te combineren tot een geschikte materie voor een bi-materiaal bezel.

Hublot horloge Big Bang Ferrari Carbon King rosegoud
De kast (45mm) is vervaardigd uit titanium of het speciale King Gold en heeft een unieke coating die het metaal extra hard maakt en een metallic-look geeft. Het iconische Ferrari-paardje is terug te vinden op de wijzerplaat op negen uur, net als de Ferrari-kleuren in de minutenteller en de datumaanduiding op drie uur.
Hublot horloge Big Bang Ferrari Carbon King titaniumDe Big Bang Ferrari is uitgerust met het automatisch flyback-chronograaf manufacture uurwerk Unico, uitgevoerd in de All Black-versie. De basisplaat, bruggen en het balanswiel hebben een zwarte PVD-coating en zijn zichtbaar door het zichtvenster in het kastdeksel.
Hubot horloge Big Bang Ferrari Carbon King rosegoudDe nieuwe Hublot is uitgevoerd met een stoere leren band die is vastgenaaid op grijs rubber met het kenmerkende Ferrari-stiksel. De Hublot Big Bang Ferrari Carbon King komt in twee verschillende versies: titanium met zwarte band (gelimiteerd tot duizend exemplaren) en in de King Gold-versie met bruine band (oplage van 500 exemplaren). Prijs: € 23.900 (titanium), € 36.300,- (King Gold)

Voor meer informatie kijk op: www.hublot.com