Rado breidt DiaMaster horloge collectie uit met twee modellen

Rado breidt haar DiaMaster horloge familie uit met twee nieuwe collecties. De DiaMaster is het paradepaardje van het merk uit Legnau, Zwitserland en kent wereldwijd veel fans. De collectie is krasvast, heeft een herkenbare, ronde kast met een duidelijke wijzerplaat en wordt uitgevoerd in hightech keramiek.

Rado_DiaMaster_Grande_Seconde_657_0129_3_410_beautyNieuw in de range is de Rado DiaMaster Grande Seconde. Een collectie die is gehuisvest in een monobloc hightech keramische kast met een grote open wijzerplaat waarop twee kleinere en overlappende subdials gepresenteerd worden; één voor de uren en minuten, de andere voor de seconden. De collectie bestaat uit vier oogstrelende modellen, waarvan twee in hightech plasmakeramiek met een bruine lederen band voor een vintage look, en twee zwarte versies met een meer edgy en futuristisch gevoel.

Rado_DiaMaster_Grande_Seconde_657_0127_3_015Daarnaast wordt de Rado DiaMaster Diamonds limited edition gepresenteerd als aanvulling op de huidige collectie. Versierd met maar liefst 72 sprankelende diamanten en omhuld door 18 karaat goud wordt een fijne highlight gecreëerd rondom de wijzerplaat. Zwart en high-tech plasmakeramiek worden versierd met roségoud, terwijl de exemplaren in wit keramiek betoverd worden met de glans van geelgoud. Luxueus genoeg voor een rode loper, maar toch ook zo ingetogen dat hij geschikt is voor een wandeling door de stad.

Rado_DiaMaster_Diamonds_580_0097_3_271_beautyPrijzen van de DiaMaster Grande Seconde zijn vanaf € 2.920 en de DiaMaster Diamonds limited editions zijn er vanaf € 6.760