Seiko maakt Solar Dual-Time horloge voor Novak Djokovic

De samenwerking tussen Seiko en Novak Djokovic krijgt een nieuwe dimensie met de Astron GPS Solar Dual Time Novak Djokovic Limited Edition, waarvan er 3000 stuks zullen worden gemaakt. Voor wie net zo’n wereldreiziger is als Djokovic, is dit het ultieme horloge. Maar het is ook gewoon mooi.

Seiko-Novak-Djokovic-Solar-Dual-Time-RLS1508-01_SSE060_aTenniser Novak Djokovic kreeg vorig jaar ook al een horloge met zijn naam: de Astron GPS Solar chronograph. Gemakkelijk voor de ATP-speler die zoveel reist is dat hij nooit handmatig de tijd hoeft te verzetten, omdat dit met een druk op de knop gebeurt. Maar met de Dual Time serie, kan hij ook twee tijden tegelijk zien. De nieuwe Astron heeft een nieuw kaliber (caliber 8X53) in een functioneel gehouden wijzerplaatontwerp.

Seiko-Novak-Djokovic-Solar-Dual-Time--RLS1508-liggendDe GPS Solar Dual Time gebruikt de energie uit licht en kan zich met elk GPS-netwerk verbinden. Daardoor kan het met één druk op de knop omschakelen naar 40 verschillende tijdzones op aarde, waarna het de tijd aangeeft met de precisie van een seconde op elke 100.000 jaar. Met de Dual Time zie je de tijd thuis en waar je bent, of de tijd van de volgende ATP-wedstrijd in een andere tijdzone op een simpele 12-uurs-subdial met een aparte AM/PM indicator op 6uur. De dag van de week staat in een retrograde display op 2 uur en de datum op 4 uur en deze is tot 28 februari 2100 correct.

Seiko-Novak-Djokovic-Solar-Dual-Time--RLS1508-achterkantDe Solar Dual Time komt in een stalen kast met roségouden coating met een bruine wijzerplaat en krokoband, met rosékleurige highlights en een zwarte keramieken lunette.
Het horloge is tot 10 Bar waterdicht. Elk horloge heeft een individueel serienummer op de achterkant en Novak’s handtekening.

Prijs € 1.950

Kijk voor meer informatie op www.seiko.nl