Pebble Time Round horloge rondt fase 1 smartwatch af

De tijd dat een smartwatch log, vierkant en lelijk was, is definitief voorbij. Als vanaf november de Pebble Time Round de wereld in wordt gestuurd, is een smartwatch die lijkt op een telefoon voor de pols geschiedenis. Fase 1 van Pebble smartwatch, van de Pebble Classic die zeven jaar geleden werd bedacht en de daarop volgende Pebble Time Steel, wordt hiermee afgerond en een nieuw hoofdstuk begint met de modieuze, slanke Pebble Round.

Pebble-Round-smartwatch-2015jeansDe nieuwe Pebble Time Round is lichter en dunner dan welke andere smartwatch ook, maar het heeft dezelfde functies op zijn kenmerkende Pebble e-paper display die elke schittering van het licht voorkomt en daarmee de leesbaarheid vergroot. De dagagenda laat je precies zien op welk moment van de dag je welke activiteiten hebt. Ook krijg je, terwijl je telefoon gewoon in je tas of zak zit, notificaties van berichten en inkomende gesprekken binnen en kun je de muziekspeler van je telefoon bedienen.

Pebble-Round-smartwatch-2015witDe Pebble Time Round is 7,5 mm hoog en weegt slechts 28 gram. Hiermee is het de lichtste en dunste smartwatch ter wereld. Er zijn twee bandmaten mogelijk, een van 14 mm en een van 20 mm. Het horloge komt in allerlei variaties: zwart, zilver of een special edition roségoud (exclusief voor de 14 mm.) Daarnaast kun je via de Pebble appstore, je eigen display instellen, die past bij jouw stijl, of andere bandjes bestellen in leder (metalen opties volgen later dit jaar).

Pebble-Round-smartwatch-red-2015De batterij van de Pebble Time Round gaat dagen mee, en laadt in 15 minuten op zodat je er weer een dag lang mee kunt doen. Het horloge kan tegen spatwater.

Pebble-Round-smartwatch-lichtgrijs-2015Wil je een Pebble Time Round reserveren, doe dat dan nu, want vanaf november wordt er uitgeleverd. Eerst via Pebble.com, Best Buy, Target en Amazon (die wereldwijd verzenden) en begin januari 2016 ook naar Europese retailers. Het eerste model dat beschikbaar is, is de stalen versie met lichtgrijze band.

Prijs $ 249,99

Kijk voor meer informatie op www.pebble.com

Pebble-Round-smartwatch-2015slim