Oris Big Crown Pointer Date Movember Edition

Laat staan die snor!

Oris Movember Edition

Speciaal voor Movember gemaakt, de Oris Big Crown Pointer Date Movember Edition. Met de verkoop van het CHF 1.800 kostende horloge wil Oris de doelstelling van CHF 100,000 halen die zal worden ingezet bij de bestrijding van prostaatkanker. Koop dat horloge! Laat staan die snor!

Laten we maar meteen ter zake komen. De gezondheidstoestand van mannen verkeert in crisis. Vandaag de dag leven 5,6 miljoen mannen met prostaatkanker. En prostaatkanker blijft jonge levens claimen. Elk jaar sterven 500.000 mannen aan deze ziekte – dat is één minuut per minuut. Dat moet stoppen. Dit jaar werkt Oris opnieuw samen met The Movember Foundation, ’s werelds toonaangevende liefdadigheidsinstelling voor mannen, om bewustzijn te creëren over deze belangrijke kwesties en om fondsen te werven ter ondersteuning van het goede doel en de projecten die het financiert.

Laat staan die snor!

Oris Big Crown Pointer Date Movember Edition

Oris Big Crown Pointer Date Movember Edition

Fondsen worden onder andere gegenereerd door de verkoop van de nieuwe Oris Big Crown Pointer Date Movember Edition. Movember is onder andere bekend geworden doordat mannen worden opgeroepen in de maand november hun snor te laten staan. Wie zijn snor laat groeien is dus bewust van de gevaren van prostaatkanker, het brengt bewustzijn op gang en het haalt de ziekte uit de taboesfeer. Laat staan dus die snor en koop er bijvoorbeeld een bijpassend horloge bij. Inderdaad, de Big Crown Pointer Date Movember Edition met op de bruine leren band een zwart snorretje. Maar daarover straks meer.

Mo Bros en Mo Sistas!

Achterzijde van de Oris Big Crown Pointer Date Movember Edition met speciale aanduiding

Achterzijde van de Oris Big Crown Pointer Date Movember Edition met speciale aanduiding

Oris werkte voor het eerst samen met Movember in 2017 en haalde CHF 45.000 op voor het goede doel. De Movember Foundation werd in 2003 in Australië opgericht met een missie om ervoor te zorgen dat mannen gelukkiger, gezonder en langer leven. In de jaren daarna hebben meer dan 5,5 miljoen mannen en vrouwen – Mo Bros en Mo Sistas – deelgenomen aan Movember in 21 landen. Tot op heden heeft het goede doel meer dan $ 600 miljoen opgehaald en meer dan 1.200 gezondheidsprojecten voor mannen gefinancierd. Het doel is om het aantal mannen dat in 2030 voortijdig sterft met 25 procent te verminderen.

Koop dat horloge!

Exterieur van de Amsterdamse Oris boutique op het Rokin

Exterieur van de Amsterdamse Oris boutique op het Rokin

Help Oris hun doel van CHF 100,000 te halen en een steentje bij te dragen aan het gevecht tegen prostaatkanker door twee dingen te doen. De snor laten staan natuurlijk en die te delen via alle mogelijke sociale media plus de Big Crown Pointer Date Movember Edition aan te schaffen. Bijvoorbeeld bij de onlangs geopende Oris Boutique aan het Amsterdamse Rokin dat een zeer ruim assortiment voert. Het stalen horloge heeft een gepolijste, stalen 40 mm kast met gebold saffierglas aan de voorzijde. De bruine leren band is voorzien van het Movember ‘Mo’ logo en ook op het achterdeksel wordt het goede doel vermeld. De wijzers die de uren, minuten, seconden en de datum aanwijzen worden voortgestuwd door het automatische kaliber Oris 754 met 38 uur gangreserve. Wie meer wil weten over Movember klikt hier!

Een ruime selectie is te zien en te voelen in de mannelijk gezellig ingerichte Oris boutique

Een ruime selectie Oris-modellen is te zien, te voelen en te proberen in de mannelijk gezellig ingerichte Oris Boutique Amsterdam