Ontdek, reserveer en koop jouw Swatch Flymagic

In de speciale pop-up store in Amsterdam

Ontdek, reserveer en koop jouw Swatch Flymagic

Van de unieke en revolutionaire Swatch Flymagic worden slechts 1.500 exemplaren gebouwd. Nu biedt Swatch Nederland jou de kans het technisch vernuftige horloge van heel dichtbij te zien. Ontdek, reserveer en koop jouw Swatch Flymagic in de pop-up store in Amsterdam.

Nick Hayek, de grote baas van Swatch, toont de mechanische Flymagic

Horloge.info was van de partij toen de Swatch Flymagic met anti-magnetische balansveer werd gepresenteerd. We noemden het horloge een “pedagogische en vooruitstrevende creatie”. Het is behalve een innovatief horloge ook een zeldzame creatie want van de 3 verschillende uitvoeringen die werden gepresenteerd, komen per variant slechts 500 stuks wereldwijd beschikbaar. Gelukkig is Nederland een van de geselecteerde landen waar deze exclusieve collectie verkocht mag worden. En Swatch Nederland heeft per referentie hebben we een beperkte oplage toegewezen gekregen. Wil je zeker zijn van een bijzondere Flymagic dan moet je snel in actie komen!

Voel de magie van de Flymagic

Vanaf zaterdag 18 mei is de bijzondere Flymagic te zien, te voelen, te proberen, te reserveren en uiteindelijk te kopen bij een speciale pop-up store in de Amsterdamse Hobbemastraat. Hier kun je de diepte van het uurwerk, de spectaculaire innovatie en de baanbrekende technologie van de Flymagic ondergaan. En je kunt ook meteen een reservering maken voor jouw favoriete uitvoering van de Flymagic.

Ontdek, reserveer en koop jouw Swatch Flymagic

De drie versie van de Flymagic

Ontdekken, ervaren en reserveren:

Zaterdag 18 mei: 11:00 – 17:00
Zondag 19 mei: 13:00 – 16:00
Maandag 20 mei: 13:00 – 17:00
Dinsdag 21 mei: 11:00 – 17:00
Woensdag 22 mei: 11:00 – 17:00

Exclusieve verkoop op basis van reserveringen:

Donderdag 23 mei: 11:00 – 20:00

Waar?

Swatch Flymagic pop-up store Hobbemastraat 13, 1071 XZ Amsterdam

Wees er snel bij want…

Reserveringen worden alleen aangenomen in de Flymagic pop-up store en wel op basis van first come, first served. Maximaal 1 reservering per persoon op basis van beschikbaarheid.

Ontdek, reserveer en koop jouw Swatch Flymagic

Inderdaad, de Flymagic is gelimiteerd tot 500 stuks zoals het horloge hier aangeeft

De Flymagic horloges worden exclusief op 23 mei verkocht in de pop-up store op basis van eerder geplaatste reserveringen en de horloges hebben een advies verkoopprijs van 1.500 euro. Let op, de betaling op 23 mei kan enkel voldaan worden met pin of creditcard.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: swatch@nl.swatchgroup.com