Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale

Deze Chopard is geen grijze muis

Chopard Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speziale

De 30-jarige partnership tussen Chopard en de Mille Miglia wordt gevierd met de 43 mm titanium Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale. Deze lichtgewicht is uitgevoerd in stemmige grijstinten. Opvallend is de gezandstraalde titanium kast die functioneel en technisch oogt.

De matgrijze Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale is een uitbreiding van de in 2015 gelanceerde Mille Miglia GTS-collectie. Inspiratie voor het eigentijds vormgeven horloge vond Chopard bij de legendarische, Italiaanse rally voor klassieke automobielen waarvan Chopard al sinds 1988 de officiële tijdwaarnemer is.

Achterzijde van de tot 100 stuks gelimiteerde Chopard Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale

Achterzijde van de tot 100 stuks gelimiteerde Chopard Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale

‘Rosso Corsa’details

Chopard heeft de 43 mm Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale uitgerust met het kaliber 01.08-C, een in de eigen manufactuur ontwikkeld en vervaardigd automatisch uurwerk. Het COSC-gecertificeerde kaliber heeft een gangreserve van ongeveer 60 uur en de gangreserve-indicator is op de diepgrijze wijzerplaat te zien. De wijzerplaat is voorzien van ‘Rosso Corsa’ details in rood, grijs en zwart en is dus allesbehalve een grijze muis. De grote cijfers herinneren aan de dashboards van auto’s uit de jaren ’50. Het pijlvormige Mille Miglia-logo is gebruikt om de datumaanduiding een plekje te geven.

Chopard Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speziale en het automatische kaliber 01.08-C uit het eigen atelier

Chopard Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speziale met ‘Cordura’ band en het automatische kaliber 01.08-C uit het eigen uurwerkatelier

Gegraveerde raceroute

De Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale heeft een hightech band van ‘Cordura’ materiaal en is waterdicht tot 100 meter. De kastbodem is gegraveerd met de route van de Mille Miglia: ‘Brescia > Roma > Brescia’. Het exclusieve model is gelimiteerd tot 1.000 exemplaren en kost € 7.560,-