Maserati Fuoriclasse – modieus automotive horloge

Maserati viert dit jaar zijn honderdste verjaardag, zoals al eerder te lezen was op horloge.info. Daarom is ook in de modieuze horlogecollectie van het merk een stijlvolle collectie ontworpen om deze verjaardag te vieren, de Fuoriclasse. De bijzondere achthoekige vorm van de behuizing is geïnspireerd op de automotive wereld. Het octagon geeft het originele ontwerp van een grille weer, met bouten op de bruggen. Het nieuwe multifunctionele model beschikt over een 42 mm diameter stalen behuizing en is verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende uitvoeringen.

Maserati-Fuoriclasse-R8851116002Er zijn Fuoriclasses met edelstalen of lederen band, met chromen, zwarte, of rosé gouden PVD-plating. Maar ook heel speciale uitvoeringen zoals gun of volgens geheel nieuw procedé aangebrachte chocolate PVD-plating. Deze laatste uitvoering is zeer sprekend, met wijzerplaat en lederen band – eveneens in bruin uitgevoerd -, en smaakvolle roségouden details.
Maar ook de uitvoering in gun pvd-plating met blauwe wijzerplaat en band zoals boven dit artikel afgebeeld is een plaatje.

Maserati-Fuoriclasse-R8851116003Prijzen van de Maserati Fuoriclasse horloges beginnen bij  € 199.

Kijk voor meer informatie op www.maserati-horloges.nl.