Bell & Ross limiteert nieuwe BR-X1 Tourbillon chronograaf horloge

Zeldzaam, hightech en uitmuntende prestaties in een mannelijke vormgeving: voor de echte liefhebbers van zeldzame horloges heeft Bell & Ross precisie gecombineerd met functionaliteit en schoonheid. In de Bell & Ross BR-X1 Chronograph Tourbillon chronograaf komen sportiviteit, techniek en luxe meesterlijk samen.

Bell & Ross BR-X1 Chronograph Tourbillon_close up

Met een gelimiteerde oplage van 20 stuks maakt Bell & Ross met de BR-X1 Chronograph Tourbillon de weg vrij voor een nieuwe generatie binnen de BR-X1 collectie. Het merk dat bekend staat om zijn sportieve ontwerpen geïnspireerd op de instrumenten uit de luchtvaart, voegt met de BR-X1 Chronograph Tourbillon een nieuw hoofdstuk toe aan de toch al indrukwekkende Bell & Ross historie van hogere horlogerie.

De Chronograph Tourbillon heeft de uit meerdere materialen bestaande 45 mm-kast behouden die de Bell & Ross BR-X1 collectie van meet af aan tot innovatief ontwerp met mannelijke uitstraling maakte: de enkele kantel-pusher, druksteuninzet en mannelijk silhouet. Ook de constructie blijft onveranderd met een lichte, sterke en waterdichte kast van titanium klasse 5. Op negen uur is een rubberen inzet in de kast geïntegreerd waarmee een betere grip bij het activeren van de chronograaf functies wordt bereikt.

Bell & Ross Tourbillon Rose Gold

De afdekking, horlogering, bevestigingen, duimsteun, bumpers, kroonbescherming, kroon en bodem zijn vormgegeven in 18 karaat roségoud of titanium. Het luxueuze topmodel van de Bell & Ross BR-X1 wordt aangedreven door een handmatig op te winden geskeletteerde Tourbillon-Chronograaf met een enkele pusher. En als we nog even wat cijfers mogen noemen: dit technologisch meesterwerk bestaat uit 282 onderdelen en heeft een tikgetal van 21.600 omwentelingen per uur.

Bell & Ross_ Tourbillon Titane Diamonds_BR-X1

De Bell & Ross BR-X1 Chronograph Tourbillon is leverbaar in twee versies: titanium klasse 5 of roségoud, al dan niet ingelegd met 46 baguettegeslepen diamanten van 2,3 krt.

Prijs op aanvraag.

Kijk voor meer informatie op www.bellross.com