Street Energy met de jongste horloges van Swatch

Ciao Tutti! De Street Energy horloge collectie van Swatch staat voor communicatie met een knipoog via de pols.
Het najaar grauw en saai? Niet als het aan Swatch ligt. Never a dull moment deze herfst en winter, maar elke dag een vrolijke energy boost. Kleurrijk, uitgesproken en een tikkie brutaal haakt de jongste special edition van Swatch aan op de emotie van de dag en op die van de drager. Met jeugdige horloges geïnspireerd op de Street Energy van nu met hier en daar een rebels vleugje jaren 90 What Ever en Mint Love sentiment.

Swatch_horloge_Street Engergy_Mood board

Het concept van Street Energy is op gebouwd rondom het idee dat ‘bij de tijd zijn’ sterk in verbinding staat met de persoonlijke emotie van het moment. Dit idee is vertaald naar een negental horloges met klinkende namen als Go Happy, Mood Board en Unendlich. Een aantal ontwerpen zijn voorzien van teksten op de wijzerplaat.

Need to see more? Vlinders in je buik of zin in een flirt? Met de horloges Love Wall, vormgegeven in opvallende zwart-wit graffiti look met happy mood teksten, maar ook met het in zwart en geel vormgegeven horloge Ciao Tutti met de tekst ‘Hello’, houd je je ware gevoelens niet alleen voor jezelf.

Swatch_ horloges_ Street Energie_ love wall_when ever. jpg

Een opvallend rustige verschijning binnen de Street Energy collectie is het horloge Be Charged. Het model is net als de andere modellen voorzien van een kunststof kast en een siliconen band, maar blinkt in vergelijking tot de andere energy boosters uit in de eenvoud en rust dankzij een zilvergrijze band en zwarte kast. De witte wijzers maken het gevoel van ‘back to basics’ compleet.

Een vrolijke bui, even rustig opladen in stadse sfeer, eindeloos verliefd of just saying hello? Swatch lijkt met Street Energy te zeggen: “Wat je ook wilt uitdragen dit najaar… Go Happy!”
Prijs vanaf: € 45

Kijk voor meer informatie op Swatch.nl

Swatch_ horloge_Street Engergy_Clock Wise