Guess voorziet zwarte winter met Nitro horloge collectie

Guess heeft goed gekeken naar de trends in evening wear die door de verschillende modehuizen op de catwalks werden gepresenteerd. Voor de winter van 2015 is die trend namelijk all black. In de nieuwe Nitro collectie Guess watches brengt het merk twee ontwerpen uit die de kracht van zwart combineren met rijk goud.Guess-Watches-Nitro-Viper-W0659G2-euro-169Naast zwart is ook minimalistisch design een trend voor de winter. In de nieuwe Guess Vertigo zijn de band, kast en wijzerplaat van dit opvallende model helemaal ondergedompeld in een diepzwart NANO-badje waardoor het horloge een coating krijgt die alleen wordt onderbroken door de fijne gouden tijdsmarkering en wijzers. De opvallend grote, ronde kast is tegelijkertijd elegant en gedurfd.

Mannen met een behoefte aan krachtige details kunnen terecht bij de Guess VIPER collectie. Een horloge met een oversized horlogekast en een topring in sprekend goud. De zwarte lederen band en wijzerplaat worden gecomplementeerd door de uitgesproken gouden pushers, tijdsmarkering en wijzers.

Guess-Watchs-Nitro-Virtigo-ViperAfhankelijk van de mood of the moment staat de Nitro collectie van GUESS Watches garant voor een gedistingeerde avond uit.

Prijzen vanaf € 169

Kijk voor meer informatie op www.guesswatches.com