Jacob Jensen Ascent quartz horloge voor het eerst met stalen band

De nieuwe Ascent-serie van Jacob Jensen™  laat de onderscheidende esthetiek van Jacob Jensen Design onmiskenbaar tot zijn recht komen in een slank ontwerp en  less is more wijzerplaten. Nieuw binnen de serie is de introductie van roestvrijstalen mesh armbanden.

Jacob Jensen 140
Met moderne design blinkt het merk uit  in het vinden van evenwicht tussen ronde en rechte vormen. De geslaagde balans geven de horloges uit de Ascent serie een optisch driedimentionaal ogend uiterlijk. Om moderne uitstraling nog verder te vergroten heeft het merk ervoor gekozen de nieuwe 140 en 150 Ascent serie met hun ronde stalen behuizing te combineren stalen mesh armbanden.

Jacob Jensen 143

De wijzers van het horloge hebben een contrasterende kleur met de index-loze wijzerplaat, zodat de tijd toch makkelijk afleesbaar is. De uren worden met een hele smalle aanduiding gemarkeerd in het bezel, terwijl de minuten zijn af te lezen van een minutenring op de wijzerplaat, die verder slechts gesierd wordt door een klein datumvenster op 9 uur.

140_150_ascent_angle
De kleuren blijven binnen een eigentijdse maar toch neutrale palet met ‘staal’, paars en zwart. Naast de stalen band is de 140 en 150 serie ook leverbaar met een lederen exemplaar. Ook voor de maat van het horloge geeft twee keuzes; 36 voor dames en 42 voor heren.  De Ascent serie heeft als hart een Ronda quartzuurwerk.
Prijzen: € 239 €249
Meer informatie: Jacobjensendesing.com