Biegert & Funk ontwikkelt gebruiksproducten, kunstobjecten waarmee het die sinds de start in 2010 al meer dan twintig  internationaal design awards in de wacht wist te slepen. Zoals een IF Design Award voor de Qlocktwo W, het horloge dat de tijd weergeeft om woorden.

Op het eerste gezicht lijkt de Biegert & Funk Qlocktwo W heen modern sieraad met een kleine plaat van waarin willekeurig letters zijn geplaatst. Dit verandert wanneer de pusher aan de zijkant van het frame (bij een regulier horloge zouden we zeggen op 3 uur) wordt ingedrukt. Dan geeft het horloge de tijd weer in getallen.

Q2W39_BLACK_STEEL_EN_Milanaise_schwarz

qlocktwo-w-fine-steel-biegert-funk

Naast de tijd is er ook een datum, seconde en kalender aanduiding. Als de knop ingedrukt wordt licht de tijd in woorden op. De tekst verspringt per 5 minuten en de tussenliggende 4 minuten worden aangegeven door puntjes onderaan het horloge. De Qlocktwo W is gemaakt van hoogwaardig RVS geborsteld, Matrix PVD rosé goud coating met Milanaise band in RVS geborsteld. De horlogeband kan diverse banden (kleur en materiaal) geleverd worden.

De Qlocktwo W is naast het Nederlands verkrijgbaar in de talen: Duits, Engels, Arabisch, Frans, Spaans en Italiaans. Het horloge heeft een waterdichtheid van 50 meter. Naast horloges maken Biegert & Funk ook  tafel- en wandklokken.

Prijs vanaf € 840,- 
Meer informatie: qlocktwo.com