Guess Watches – Sky Blue collection

 

Feeling blue is zelfs met een onverhoopt tegenvallend aantal zonuren nergens voor nodig deze zomer. Guess Watches brengt een jeugdige, vrouwelijke en fashionable lijn horloges met de kleur blauw in tal van sparkling scharkeringen. Het merk laat zich dit seizoen inspireren door de zomerlucht. In de Sky Blue collectie worden hemelsblauw en helder wit samengevoegd. Sprankelend kristal doet de rest.

GUESS_Watches-2016-W0573L-Prijs_269euro

Net als  in 2015 kiest Guess opnieuw voor veel blauw in de horlogecollecties. De totale Sky Blue collectie bevat zowel luxe als meer sportieve modellen waarbij een gepolijst blauwe kast en een wit siliconen horlogeband worden gecombineerd met kristallen details en een helder witte wijzerplaat. Blauw mag een koele kleur zijn, voor om de pols bewijzen blauw en wit een rijke uitstraling te hebben en toegankelijk te zijn.GUESS_Watches-2016-W0703L3-Prijs_269euro

De Sky Blue modellen zijn zomers boho chic. De uitstraling is sierlijk en feminine, maar doet gelijktijdig denken aan jeans, want een stoere touch geeft en zorgt voor een opvallende look. De vijf modellen op deze pagina hebben een gepolijste zilveren kast, versierd met kristallen en een lichtblauwe multifunctionele wijzerplaat.  De horloges hebben bijpassende, verschillende banden, van gepolijst staal tot ‘jeans’.

Prijs € 179 tot € 269
Meer informatie: Guesswatches.com