Gucci Timeless horloges voor hem en haar

Gucci is bij velen bekend als highbrow fashionmerk. De beginletter van de merknaam en het design met de ineengestrengelde G’s is welhaast nog bekender. Een tijdloos merk, met een tijdloos design dat ook in de nieuwe Timeless horlogecollectie weer zijn sporen nalaat. De nieuwe rechthoekige horlogemodellen voor mannen en vrouwen zijn elegant, in een breedte van 32,5 mm. voor de heren en 26 mm. voor de dames. De kast is van staal en het horloge is waterbestendig tot 50 meter.

Gucci-heren-timelessYA138401

Beide varianten zijn leverbaar met een fraai gestileerde stalen band (met grote en kleine schakels) of een band van leder. Ook zijn verschillende wijzerplaatkleuren beschikbaar. De quartzuurwerken zijn van het Zwitserse ETA.

Het model werd zoals gebruikelijk ontwikkeld door de divisie Gucci Timepieces dat al Gucci horloges ontwerpt, ontwikkelt en produceert sinds het begin van de jaren 70. Als horlogemerk is het een constante producent van modieuze fashionhorloges, met een heldere ontwerpfilosofie en positionering. Gucci horloges worden in Zwitserland gemaakt en wereldwijd verkocht via een netwerk van eigen boetieks en geselecteerde horlogespecialisten. Sinds januari 2010 distribueert Gucci Timepieces ook de sieradencollecties van Gucci Jewelry. Gucci maakt deel uit van de Kering Group, een groep van bekende kleding- en accessoiremerken.

Gucci-dames-timelessYA138405Beide modellen kosten € 750

Kijk voor meer informatie op www.gucciwatches.com.