Frederique Constant en het Healy horloge

Frederique_Constant_Vintage_Rally_Healey_Chronograph_herenhorloge

Frederique Constant presenteert een nieuw horloge in de succesvolle Vintage Rally collectie: de Healy Chronograph Automatic. Het horlogemerk is al jaren trouw partner van het automerk Austin Healy.

Frederique_Constant_Vintage_Rally_Healey_Chronograph
De Frederique Constant Healy Chronograph Automatic vertolkt dezelfde waarden als die van de klassieke autosport. Het horloge straalt een elegante sportiviteit uit en is gebouwd om optimaal te presteren. De nieuwe chronograaf wordt aangedreven door een FC-397 automatisch chronograafkaliber, dat zichtbaar is door het saffieren kastdeksel. De stalen kast met een roségouden laag meet een klassieke 42 millimeter en omhult een sportieve groene wijzerplaat met een geguillocheerd centrum. Het roségoud wordt gecombineerd met een bruin leren race-band met grote openingen erin, die bijdragen aan de link met de autosport.

Frederique_Constant_Vintage_Rally_Healey_Chronograph_green
Een tweede versie van de Vintage Rally Healy Chronograph is uitgevoerd in een stalen kast met een verzilverde wijzerplaat en een zwarte band. Deze nieuwe telgen in de familie van Frederique Constant komen elk in een genummerde en gelimiteerde oplage van 2888 exemplaren en worden geleverd in een klassieke doos, inclusief een Healy raceauto miniatuur. Dit jaar kwamen enkele Healy coureurs tijdens hun tour door Europa op bezoek in de fabriek van Frederique Constant om het partnerschap nog eens te highlighten. Prijs: €

Voor meer informatie kijk op: www.frederiqueconstant.com