DS Action Chronograph: horloge met Precidrive precisie

Certina komt met een nieuwe DS Action Chronograph die is uitgevoerd met een voorgevormde rubberen band of een drie-rijs geborstelde roestvrijstalen band. De brede bezel en oversized, geskeletteerde wijzers, indexen en indicatoren zorgen voor een perfecte afleesbaarheid onder alle omstandigheden en het PrecidriveTM uurwerk levert een compromisloze precisie.

Certina-DS-Action-c0324171105100De geborstelde 316L roestvrijstalen kast van de CERTINA DS Action Chronograaf met Precidrive uurwerk is met zijn 43 mm licht oversized. Zijn brede, gepolijste, één richting op draaiende bezel heeft grote, zichtbare cijfers, en een streep Superluminova langs het eerste kwadrant van 12 tot 3 uur. Verder zijn de grote stippen op elke vijf minuten met Superluminova behandeld, maar ook de indexen met de driehoekige punt op 12, 3 en 9 uur en alle wijzers, waardoor het horloge ook onder water perfect afleesbaar is. Achter het saffierkristal dat aan beide zijden is behandeld met anti-reflecterende coating, ligt een zwarte wijzerplaat. Hierop figureren de twee chronograaftellers, voor 30 minuten en 1/10 seconden, en een kleine-secondeteller, alle gehighlight door een zilverkleurige buitenrand. Een datumvenster is gepositioneerd op 6 uur.

Certina-DS-Action-c0324171105100 rubberen bandDiverse veiligheidskenmerken en Certina’s DS-Concept (Double Security) assemblage zorgen ervoor dat de DS Action Chronograaf goed is opgewassen tegen veeleisende omstandigheden. Een geschroefd kastdeksel, geschroefde poussoirs en een beschermde, geschroefde kroon die voorzien is van de letters “DS”, garanderen een hoge bescherming van het uurwerk. Het horloge is waterdicht tot een druk van 30 bar (300 meter).
Er zijn meerdere versies van de DS Action verkrijgbaar. Er is een model met een drie-rijs roestvrijstalen band met een sluiting met dubbele drukkers en een duikersverlengstuk, een versie met rubberen band met dezelfde sluiting met dubbele drukkers en duikersverlengstuk, en een titanium versie, die is uitgerust met een bijpassende band met sluiting met dubbele drukkers en duikersverlengstuk. De DS Action’s sportieve wijzerplaat is er in zwart of blauw.

Prijs: € 760

Kijk voor meer informatie op www.certina.com