Breitling Female Super Diver horloge voor waaghalzen

Voor vrouwen die het avontuur ook onder de zeespiegel aandurven, introduceert Breitling een exclusieve uitgave van het Superocean model. Het vrouwelijke horloge met een diameter van 36 mm is voorzien van een witte wijzerplaat en een automatisch chronometer gecertificeerd uurwerk. Het horloge is verkrijgbaar met een sportieve rubberen of stalen band en heeft een eenzijdig draaiende lunette die refereert aan de technische, sportieve en oorspronkelijke look van dit model. De Superocean II 36 is waterbestendig tot een diepte van 200 meter.

Breitling_Superocean_II_36Ondanks het ‘kleine’ formaat heeft de Superocean II 36 alles wat nodig is om te presteren. Hoewel de Superocean II 36 met haar all white uitstraling zeker opvalt boven water, blijft ze het toonbeeld van functionaliteit, betrouwbaarheid en top prestaties onder water. Het horloge is voorzien van een in rubber gegoten, draaibare ring welke opvallende en zichtbare grote cijfers weergeeft. Tevens toont het horloge een countdown van de laatste 15 minuten duiktijd en heeft het een driehoek met een lichtgevende marker op 12 uur.

Superocean II 36Op de wijzerplaat zien we grote afgeronde cijfers en extra grote wijzers met een lichtgevende coating voor duidelijke afleesbaarheid. De stevige gepolijste stalen kast met schroefkroon garandeert een perfecte waterbestendigheid tot een diepte van wel 200 m. De nieuwe rubberen Ocean Racer horlogeband versterkt de sportieve uitstraling van dit uurwerk en is voorzien van een rij gaatjes omringd door een cirkelmotief. De Superocean II 36 is tevens verkrijgbaar in een zwarte variant. Ook is de Superocean II 36 voorzien van een chronometer gecertificeerd uurwerk en voldoet het horloge aan de strenge eisen van de COSC.

Prijs € 3.120 met ocean racer band.

Kijk voor meer informatie op www.breitling.com