Ebel met Wave Lady terug naar de basis

Ebel grijpt terug op een model dat in het verleden al een van de succesvolste modellen van het merk was, de Sport Classic. Dit model werd in 1977 geïntroduceerd en was een instant succes dankzij de innovatieve Wave-band, die al snel karakteristiek werd voor het Zwitserse merk uit La-Chaux-de-Fonds. In 2001 werd een Classic collectie gepresenteerd die voortborduurde op dit design en dit jaar is het de Wave Lady collectie die rechtstreeks verwijst naar het ‘historische’ model. In de nieuwe Wave Lady komt het beroemde gegolfde bandpatroon terug in een dameshorloge met een doorsnede van 30 mm. uit gevoerd in roestvrij staal met 18 karaat goud. Chique en sportief worden zo gecombineerd in een tijdloos design.

Ebel-Wave-LadyDe Ebel Wave Lady is er in meerdere versies maar het model met de 58 diamanten in de 18 karaat gouden lunette is de meest in het oog springende. De wijzerplaat is van een prachtig grijzig parelmoer dat ook weer bezet is met 8 urenindexen van briljantgeslepen diamant (0,429 crt.). De 12 is een opgelegd, geelgouden Ebel-logo en ook de 3, 6 en 9 zijn van opgelegd geelgoud. Binnenin het horloge tikt een Zwitsers quartz-uurwerk.
De band maakt dit chique dameshorloge nog bijzonderder, want deze is deels geborsteld, deels gepolijst, wat voor een zeer ingetogen effect zorgt. De gouden golven zijn van op het staal gedampt geelgoud PVD. De band heeft een vouwsluiting voor extra veiligheid.

Ebel-Wave-Lady-2

Het saffierglas aan de bovenzijde is behandeld met een anti-reflectiecoating, waardoor het horloge prettig afleesbaar wordt, en het horloge is waterbestendig tot 50 meter. Prijs: € 3.000

Kijk voor meer informatie op www.ebel.com