John van den Heuvel ambassadeur van Breitling

Misdaadverslaggever John van den Heuvel is toegetreden tot het corps ambassadeurs van het Zwitserse horlogemerk Breitling. Op de Masters of LXRY Fair die half december in de RAI Amsterdam werd gehouden, overhandigde Edgard Koster, ceo van Breitling Nederland, het nieuwste model, de Cockpit B50, aan de bekende presentator en verslaggever.

JohnvdHeuvel-Breitling2014
Breitling gaat een lange-termijnrelatie aan met John van den Heuvel, die in Breitling een betrouwbare partner gevonden die hem begeleidt op zijn missies om de topstukken uit de onderwereld te ontmaskeren. ‘In John van den Heuvel zien wij een typische Breitling-man; stoer, onverschrokken en een man met een missie. Zijn eigentijdse, stijlvolle voorkomen vraagt om een betrouwbaar, mannelijk horloge. De nieuwe Cockpit B50 is volgens ons de perfecte keuze. Van den Heuvel is al een trouwe Breitling fan, en wij grijpen deze gelegenheid graag aan om deze relatie verder te verdiepen als ‘Friend of the Brand’’, aldus Koster.

Breitling Cockpit-B50-zijkant
De Cockpit B50 is een nieuwe multifunctionele elektronische chronograaf uit de Professional-lijn, uitgerust met een “in-house” analoog en digitaal display kaliber – exclusief door Breitling ontwikkeld. De Cockpit B50 innoveert met zijn brede scala aan functies, de gebruiksvriendelijkheid, de ultra-leesbare display modus en een oplaadbaar batterijsysteem. De Cockpit B50 is uitgerust met een robuuste en lichte kast in naturel titanium of met zwarte koolstof coating, en heeft een resolute technische, krachtige en mannelijke uitstraling. Het model onderscheidt zich echter van andere Breitling series door zijn prestaties en de functionaliteit van het exclusieve nieuwe Breitling Caliber B50: een SuperQuartzTM uurwerk, tien keer nauwkeuriger dan standaard quartz uurwerken en chronometer gecertificeerd door de COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute), de hoogste standaard op gebied van betrouwbaarheid en precisie. Speciaal voor de uitzonderlijke functies van de Cockpit B50 heeft Breitling een innovatief systeem ontwikkeld met een minieme, oplaadbare batterij. Het opladen kan via het elektriciteitsnet of via een USB-poort op een computer.

Prijs: € 5.490 incl. Diver Pro band met stalen drukknop-vouwsluiting.

Kijk op voor meer informatie www.breitling.com