De Raymond Weil Maestro slaat automatisch de maat

40 mm in blank of rosé PVD-verguld staal

De Raymond Weil Maestro slaat automatisch de maat

De Maestro-collectie is de ruggengraat van Raymond Weil. Nieuwe 40 mm-varianten in blank of rosé PVD-verguld staal plaatsen nieuwe accenten in die collectie. De Raymond Weil Maestro slaat automatisch de maat op zeer klassieke wijze. Maestro, muziek!

Vorige zomer onthulde Raymond Weil een Maestro met een maanfase-aanduiding en een Milanese band. Een rijkelijk bewerkte blauwe of zilveren wijzerplaat en natuurlijk Romeinse cijfers resulteerden in een zeer klassieke compositie. In de kast van het 40 mm horloge een automatisch kaliber RW4280 (basis Sellita SW 280-1). Ook de nieuwste variant van de Raymond Weil Maestro slaat automatisch de maat. En dat doet het horloge in blank of rosé PVD-verguld staal.

De Raymond Weil Maestro slaat automatisch de maat

Het nieuwe Raymond Weil Maestro duo

Donkergrijs of zilverwit

De nieuwe Maestro is een traditionalist met een subtiel vleugje moderniteit. De 40 mm x 9,2 mm kast heeft een afgeronde lunette en de wijzerplaten zijn afgewerkt met opgelegde indexen; stalen exemplaren in de blanke uitvoering en roségouden exemplaren in de gekleurde variant. Ook de kleur van de lange, slanke wijzers is aangepast aan de kastkleur. Op 3 uur is een ruim bemeten datumvenster te zien. Dus behalve de uren, minuten en seconden blijft de drager niet alleen bij de tijd, maar ook bij de dag. Het model met de opvallende rosé PVD-vergulde stalen heeft een chique donkergrijze kast aangevuld met roségoudindices en wijzers. Deze details staan ??mooi in contrast met de donkergrijze wijzerplaat. De heldere, zilvergrijze wijzerplaat van het andere model oogt koeler. Kalfslerenbaden die net doen alsof ze van alligator zijn met een wit stiksel en een vouwsluiting maken het beeld compleet.

De Raymond Weil Maestro slaat automatisch de maat

Sober maar chique stalen uitvoering van de Raymond Weil Maestro

De Raymond Weil Maestro slaat automatisch de maat

In de stalen kast van de Maestro tikt het automatische kaliber RW4200. Het uurwerk op Sellita-basis met 26 jewels heeft een gangreserve van 38 uur. De Maestro-collectie maakt deel uit van het kernassortiment van Raymond Weil en bestaat nu uit 7 herenmodellen. De precieze prijs van de twee nieuwe Maestro’s wordt binnenkort bekend gemaakt, maar reken op een bedrag van ongeveer 1.100 euro.

Voor meer informatie: www.raymond-weil.com