Raymond Weil Maestro Moon Phase

De maanfase, de Milanese band, de klassieke Maestro

Raymond Weil Maestro Moon Phase

Een nieuwe Maestro met een klassieke complicatie. De Raymond Weil Maestro Moon Phase is een traditionalist met een verfijnd uiterlijk dat velen aan zal spreken. Het ritme van de tijd en de poëzie van de maan komen samen in een stalen horloge dat, zeker met de bijpassende Milanese band, zich staande weet te houden tussen de concurrentie.

De Raymond Weil Maestro Moon Phase heeft een klassiek vormgegeven en gedecoreerde wijzerplaat die opvalt door de elegante maanfase-indicator. Een complicatie die de mens al eeuwen fascineert omdat een bewegende maan het ritme van de tijd synchroniseert met de poëzie van de sterren. De maan draait dankzij de aanwezigheid van een Zwitsers automatisch uurwerk. Kaliber RW4280 (basis Sellita SW 280-1) zorgt voor de weergave van uren, minuten, seconden, de datum op 3 uur en natuurlijk de maanfase in een sikkelvormig venster op 6 uur. De gangreserve bedraagt 38 uur.

Delicaat golfpatroon

Twee uitvoeringen van de Raymond Weil Maestro Moon Phase

Twee uitvoeringen van de Raymond Weil Maestro Moon Phase

 

Nog even terug naar de wijzerplaat zelf. De naar keuze blauwe, zilveren of grijze wijzerplaten tonen een delicaat golfpatroon en Romeinse cijfers en elegante. Boven dit klassieke tafereel draaien geblauwde wijzers die de tijd in harmonie weergeven. De achterkant van de stalen 40 mm kast heeft een zichtvenster van saffierglas. Opvallend aan de Raymond Weil Maestro Moon Phase zijn de korte lugs en de kroon met het Raymond RW-logo.

Gedistingeerd en prijsbewust

Met de Milanese band is de Maestro Moon Phase op zijn best

Met de Milanese band is de Maestro Moon Phase op zijn best

 

De laatste noot van de Raymond Weil Maestro Moon Phase om de compositie te vervolmaken is de band. De keuze is uit een blauwe leren band of stalen Milanese band; onze favoriet. Beide varianten zijn voorzien van een vouwsluiting en een dubbel push-beveiligingssysteem. De nieuwe Maestro Moon Phase wordt aangeboden in vijf variaties die allemaal de horlogetradities van het horlogehuis Raymond Weil onderstrepen. De prijzen beginnen namelijk rond de 1.300 euro en dat is een aangename verrassing. Voor meer informatie: www.raymondweil.com