Chopard creëert zomers Happy Fish dameshorloge

Chopard Happy Fish dameshorloge groen

Chopard heeft met de Happy Fish opnieuw een prachtig, zomers horloge gecreëerd. Het vrolijke uurwerk uit de populaire Happy Diamonds-collectie laat zelfs de minder zonnige dagen stralen, niet in de laatste plaats door de rond dwarrelende diamantjes.

Chopard Happy Fish dameshorloge donker

 

De Happy Fisch van Chopard komt in een kast (36 millimeter) van staal met roségoud. De wijzerplaat is van turquoise parelmoer met daarop een vis die oplicht in het donker. Op de wijzerplaat ‘zwemt’ een roségouden visje met een diamanten oog tussen vijf dwarrelende diamantjes. De band is eveneens in turquoise, gemaakt van krokoleer en sluitbaar met een stalen gesp.

Chopard Happy Fish dameshorloge achterkant

De Chopard Happy Fish heeft een automatisch mechanisch uurwerk dat door het kastdeksel zichtbaar is. Het geeft de uren, minuten en seconden aan. De Happy Fish komt eveneens in een witte versie, de Happy Fisch “Métiers d’arts” is helemaal uitgevoerd in roségoud en heeft diamanten in de bezel. De wijzerplaat toont eveneens de vis, maar nu omringd met blauwe saffieren. Deze versie heeft zeven diamantjes over de wijzerplaat dwarrelen en komt met een witte band.

Chopard Happy Fish dameshorloge wit

Beide uurwerken zijn exclusief verkrijgbaar in de Chopard boetieks. Prijzen op aanvraag.

Voor meer informatie kijk op: www.chopard.com