DeWitt maakt sportief Academia Chronostream II horloge

DeWitt academia_chronostream_herenhorloge

De DeWitt manufacture presenteert de sportieve Academia Chronostream II, een stoer, mannelijk horloge, uitgevoerd in roségoud en zwart rubber.

DeWitt academia_chronostream_herenhorlogeHet automatisch, mechanisch kaliber van de Academia Chronostream II duidt de uren, minuten en de secondes aan. Daar bovenop biedt het nieuwe DeWitt uurwerk, dat tikt met 28.800 slagen per uur, een chronograaf-functie en 48 uur gangreserve. De roségouden kast meet 42,5 millimeter en heeft rubberen details aan de zijkant.

DeWitt academia_chronostream_herenhorloge
DeWitt heeft de Academia Chronostream een nieuwe wijzerplaat gegeven. Waar deze eerder werd gesierd door een centrum geïnspireerd op een klassieke autogrill, is de wijzerplaat nu stilistischer dan voorheen. Met een fijn ‘Clou de Paris’ motief en roségoud gekleurde details, is de wijzerplaat nu nog beter afleesbaar. De zwarte alligator leren band heeft een roségouden gesp met daarop de bekende ‘W’ van het horlogehuis. Net als alle horloges van DeWitt is ook elke Academia Chronomaster II geassembleerd en afgesteld door een en dezelfde horlogemaker. Prijs op aanvraag.

Voor meer informatie kijk op: www.dewitt.ch