Tweede generatie Buddha to Buddha Premier Watch

Buddha to Buddha is bekend van de zilveren sieraden waar niet alleen vrouwen, maar ook mannen mooie sier mee kunnen maken. Maar het juwelenmerk heeft ook een horlogecollectie. De Premier Watch collectie van het merk is dit jaar uitgebreid met een tweede generatie van zeven Swiss made horloges. Deze tweede generatie bestaat uit drie Accelerator horloges en vier Aquatic Explorer modellen waarvan één horloge in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. Net als bij de sieraden zijn deze Buddha to Buddha horloges met oog voor detail gemaakt. Alle modellen uit de nieuwe Premier Watch collectie zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit 316L roestvrij staal met saffierglas en een Zwitsers Ronda quartz-uurwerk. Bijzonder aan de tweede generatie horloges is de toevoeging van een dagaanduiding en de stoere 3-hands chronograaf. Daarnaast zijn van de 2-hands horloges 3-hands horloges gemaakt en omgekeerd.

BuddhaToBuddha.M.R.3H.2.1-Prijs_329euro
De Buddha to Buddha ‘Accelerator’ racecollectie combineert modern design met klassieke elementen. Mede door de robuustheid van de kast, de overzichtelijke wijzerplaat, het strakke design en de kleurencombinaties, zijn deze horloges voor iedereen die uit zijn comfort zone durft te treden.Opvallend is het horloge met bruine leren band en turkooizen wijzerplaat, dat een modieuze en elegante uitstraling heeft. Deze kost € 339.

BuddhaToBuddha.F.D.CH.1.1-Prijs_359euroDe Aquatic Explorer heeft een overzichtelijke wijzerplaat en wit of groen lichtgevend materiaal op de wijzers en wijzerplaat en de grote kroon. Het design is geïnspireerd op de rust en de geheimzinnigheid van onze oceanen. De horloges, met zwarte rubberen band, zijn daarnaast waterdicht tot maar liefst 20 ATM. Het horloge is ook verkrijgbaar met een leren band.

BuddhaToBuddha.DH limited M.D.CH.1.1-Prijs_699euroBuddha to Buddha heeft voor het eerst sinds de lancering van The Premier Watch Collection ook een limited edition uitgebracht. Het merk heeft haar intensieve samenwerking met gevestigde en opkomende DJ’s bekroond met een speciaal DJ horloge. Het horloge kenmerkt zich door de rode details in de wijzerplaat en op de secondewijzer en de speciale boodschappen op de Mindstate Ring. Op deze ring staan woorden die voor DJ’s essentieel zijn: FEEL THE BEAT, TRAVEL, REWIND, FAST FORWARD, MOMENT OF SILENCE en TRUE MATTERS.
Van het exclusieve DJ horloge zijn slechts 150 stuks beschikbaar. Het horloge geeft in 2015 tevens recht op toegang tot de Buddha to Buddha Embrace Live events. De prijs is € 699.

De collectie is vanaf eind november verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en via de officiële Buddha to Buddha webstore. Prijzen variëren van € 299 tot € 699.

Kijk voor meer informatie op BuddhatoBuddha.nl