Baume & Mercier koppelt (rosé)gouden momenten aan twee nieuwe Classima’s

Baume & Mercier ziet  bijzondere horloges graag gekoppeld aan het gevoel van bijzondere momenten.  Als een herinnering aan alle goede tijden en omdat het nooit te laat – of te vroeg – is te vertellen dat je van iemand houdt, zet het merk rondom Moeder- Vaderdag twee nieuwe 18 karaat roségouden Classima horloges in de schijnwerpers.

Baume et Mercier Classima 10270 red gold leather alligator black

De familienaam geeft al veel over de sfeer van de horloges weg; deze zijn elegant en hebben een klassieke vormgeving. Het zijn bij uitstek luxe, waardevolle horloges voor liefhebbers van minimalistisch design. Een latere spinn-off op de tijdloze Classima lijn in de Clifton van Baume & Mercier. De ronde designs uit de ‘Gouden Fifties’ van het huis blijven een inspiratie tot het maken van nieuwe klassiekers. Kenmerkend voor het uiterlijk van de horloges is de finesse van de gladde ronde kast van dun formaat, die samen met de lugs in perfecte harmonie een eenheid vormen. Baume et Mercier Classima 10270 red gold leather alligator black

De twee nieuwe Classima modellen bestaan uit een damesmodel van 31 mm en een herenmodel van 39 mm. Beide automatische horloges hebben een witte wijzerplaat met ranke, roségouden opgelegde indexen. Het herenmodel heeft de kenmerkende extra Classima rand voor de minutenaanduiding. Het uurwerk van de horloges is zichtbaar door de saffierglazen achterdeksel. Beide modellen worden geleverd met zwarte alligator band.

Baume et Mercier, Classima, , Automatic

Prijzen:
Damesmodel Classima (10270) 31mm € 4800
Herenmodel Classima (10271) 39mm € 5450

Meer informatie: Baume-et-mercier.com