WatchPods presenteert de Horloge.info Top 10 2019

De favoriete horloges van Bernard Werk en Lex Stolk

WatchPods presenteert de Horloge.info Top 10 2019

Welkom in de Haagse horlogehuiskamer. WatchPods presenteert de Horloge.info Top 10 2019 in deze nieuwe podcast waarin Bernard Werk en Lex Stolk alvast 5 van hun definitieve 10 favoriete horloges van het afgelopen jaar bekend maken. En erover praten natuurlijk.

Binnenkort zullen we op Horloge.info de volledige Top 10 van zowel Bernard als Lex plaatsen. Maar zo’n lijst komt niet uit het niets tot stand. Daar moet eerst over gesproken en vooral ook van mening gewisseld worden. En dus stond in de Haagse horlogehuiskamer de microfoon open voor een aflevering van WatchPods – The Making Of de Horloge.info Top 2019. Wat er voorbij komt? Het openingsbeeld geeft alvast wat weg. Inderdaad, de stalen Odysseus van A. Lange & Söhne staat in de lijst en ook de TAG Heuer Monaco 1999-2009 Special Edition mocht blijkbaar niet ontbreken.

WatchPods presenteert de Horloge.info Top 10 2019

Zoals gezegd verschijnen binnenkort de twee zeer persoonlijke Top 10’s van Bernard en Lex, maar nu eerst tijd voor een selectie van 2 x 5 zeer opmerkelijke horloges die in 2019 verschenen. Veel luisterplezier!

Muziek: www.bensound.com