Doxa Sub 200 in 6 wilde kleuren en dito namen

opvallende wijzerplaattinten met bijpassende rubberen band

Doxa Sub 200 in 6 wilde kleuren en dito namen

Bij Doxa hebben ze kleur ontdekt. Het jaar begon voor het merk tijdens Baselworld met retrostijl in sobere kleuren. Maar de Doxa Sub 200 in 6 wilde kleuren en dito namen gaat helemaal los. En ze worden deze winter gepresenteerd om iedereen door de donkere dagen voor kerst te loodsen.

Doen de namen Professional, Divingstar, Caribbean, Aquamarine, Searambler en Sharkhunter een belletje rinkelen? Het zijn de namen die Doxa heeft bedacht voor de zes kleuren waarin de Doxa SUB 300T Conquistador vorige maand werd gepresenteerd. De namen staan voor de wijzerplaatkleuren oranje, geel, marineblauw, turkoois, zilver en zwart. Die kleuren zijn nu ook gebruikt voor de beter bereikbare Sub 200.

Doxa Sub 200 in 6 wilde kleuren en dito namen

De Doxa Sub 200 met stalen band

De Sub 200 staat met stalen band voor 990 euro in de prijslijst en de SUB 300T kost bijna twee keer zoveel, namelijk 1.890 euro. En met een gekleurde rubberen band gaat er vast nog iets van de prijs af van de Sub 200. Maar dat moeten we nog even afwachten.

Doxa Sub 200 in 6 wilde kleuren en dito namen

De basis van de Doxa Sub 200 in 6 wilde kleuren en dito namen is een conservatief ogend duikhorloge. We hebben hier al vaker over Doxa geschreven en dus mag de grote onderwaterervaring van het horlogehuis hier ter kennisgeving worden neergepend. De Sub 200 ontbeert de professionele eigenschappen van de veel dikkere en robuustere Sub 200T met zijn heliumventiel. De Sub 200 is eerder een liefhebber van de onderwaterwereld in plaats van dat deze dat habitat ziet als zijn werkplek. Het stalen 42 mm x 14 mm horloge is voorzien van fraai gewelfd saffierglas. En laten we niet vergeten dat met een waterdichtheid tot 200 meer de Sub 200 voor weinig waterige omstandigheden bang is.

Duikhorloge met ETA-aandrijving

Onder de wijzerplaat tikt het automatische kaliber ETA 2824-2. En dat betrouwbare en bewezen uurwerk heeft 38 uur gangreserve. Bovendien zal begin volgend jaar ook de duurdere SUB 300T worden gepresenteerd met bijpassend gekleurde rubberen banden. Ja, 2020 belooft een kleurrijk jaar te worden voor Doxa.

Voor meer informatie: www.doxawatches.com