Valentijn geschenk: Twee opvallende horloges van Rado

Vanaf de start in Lengnau, Zwitserland, is Rado een pionier geweest. Om met de woorden van de grondleggers van het merk te spreken: ‘If we can imagine it, we can make it, and if we can make it then we will.’ Een filosofie die ergens voor staat, en ergens voor staan, is een mooie brug naar de liefde. De Zwitserse horlogemaker Rado presenteert speciaal voor Valentijnsdag twee opvallende horloges uit de bekende Rado DiaMaster serie. Deze nieuwste modellen zijn vervaardigd uit hooggepolijst, krasvast high-tech keramiek en vormen een horlogeset voor hem en haar die, net als de liefde zelf, uitblinkt in schoonheid.

PR_Rado_DiaMaster_Diamonds_580_0098_3_272 (1)

Rado vindt dat elke vrouw een beetje glamour in haar leven verdiend, en de Rado DiaMaster Diamonds past binnen deze filosofie. Uitbundig 18 karaat goud omarmt 72 sprankelende diamanten, waardoor een halo rondom de wijzerplaat ontstaat. Vier extra diamanten verfraaien de wijzerplaat en de vijf-rijs schakelband in wit high-tech keramiek zorgt ervoor dat het horloge goed op zijn plaats blijft. Het horloge is bestemd ’to be a true match’ met de Radio DiaMaster Grande Seconde met donkergrijze lederen band.

PR_Rado_DiaMaster_Grande_Seconde_Plamsa_657_0129_3_412

Met de Rado DiaMaster Grande Seconde bied je de man van je leven een net zo mooi horloge als het jouwe. Het is een klassiek herenhorloge met twee sub-dials, een voor de uren en minuten en de andere voor de seconden. De rand rondom de subdials is gedecoreerd met een Clou de Paris-patroon, waarmee een extra dimensie van vakmanschap en visuele aantrekkelijkheid aan het horloge is toegevoegd. Het automatische horloge met een kast van 43 mm heeft geblauwde stalen wijzers voor een subtiel kleuraccent en is waterbestendig tot 10 bar.

Prijzen:
R14098727 Rado DiaMaster jubilé € 6870
R14129126 Rado DiaMaster Grande Seconde € 2920

Meer informatie: Rado.com