Raymond Weil voegt imposant skeleton herenhorloge toe aan Freelancer reeks

Raymond Weil viert dit jaar haar veertigjarig bestaan. Om een kijkje in het hart van het Zwitserse horlogehuis te geven voegt Raymond Weil een impostante herenhorloge toe aan haar meest belangrijke collectie: De Freelancer. Binnen deze lijn is een skeleton herenhorloge toegevoegd, met als eenvoudige naam Freelancer Skeleton Watch.

Raymond Weil_freelancer_2715-bkc-20021_closeupcase_rvb_72dpi_forWeb

Het eerste Freelancer horloge werd in 2009 gelanceerd, en inmiddels is de collectie uitgegroeid tot dé kenmerkende lijn herenhorloges van het familiebedrijf Raymond Weil. De Freelancer lijn is divers en bestaat tot nu toe uit 43 herenhorloges, voornamelijk chronografen. Hoewel er eerdere een Freelancer is uitgebracht met een klein saffiervenster in de wijzerplaat, is dit de eerste Raymond Weil Freelancer Skeleton van formaat.

Raymond Weil Freelancer Skeleton

De Freelancer Skeleton (2715-BKC-20021) heeft dankzij de ronde vormen, een opvallende minutenring en langwerpige Romeinse indexen een mooi symmetrisch uiterlijk. De kast van 42.5mm is gemaakt van zwart PVD gecoat staal. Het kleurcontrast tussen diepzwart en verfijnde roségouden details geeft de Freelancer Skeleton een sexy, mannelijk uiterlijk. De centrale wijzers en de opgelegde indexen zijn van roségoud, waarbij de uur- en minutenwijzers zijn voorzien van lichtgevend materiaal. Het brede venster van saffier nodigt de drager – en bewonderaars- van deze special Skeleton mee uit tot in het automatische uurwerk, kaliber RW4215, en geeft een spectaculair kijkje in de techniek en de perfecte afwerken van de ruthenium bruggen en platen. Draaien we het horloge om dan behouden we zicht op het hart van het horloge, want ook het kastdeksel heeft een venster van saffierglas. De eveneens in zwart PVD gecoat staal uitgevoerde kroon draagt het Ramond Weil monogram.

Dit eigentijdse ontwerp benadrukt in al haar facetten de stijl van Raymond Weil: een onafhankelijk familiebedrijf dat al 40 jaar innovatieve design samenbrengt tot tijdloze horloges.

Prijs op aanvraag.
Meer informatie: Raymond-weil.com