Raymond Weil Maestro The Beatles Sgt. Pepper’s

Raymond Weil Maestro The Beatles Sgt. Pepper's

De Raymond Weil Maestro The Beatles Sgt. Pepper’s (Lonely Hearts Club Band) is alweer het derde beatles-horloge van het horlogehuis. Het beroemdste album van de ‘Fab Four’ is dit keer het thema en dat thema wordt slechts 3.000 keer herhaald. I hope you will enjoy the show.

Staat de muziek aan? Mooi, dan kunnen we beginnen. Na de Maestro The Beatles Fab Four uit 2016 en de Maestro The Beatles Abbey Road uit 2017 is het nu tijd voor de Raymond Weil Maestro The Beatles Sgt. Pepper’s Limited Edition valt in eerste instantie op door de gepolijste stalen 40 mm kast met geelgouden PVD-coating. Het is als de rand van een trommel van Ringo Starrs drumstel. De wijzerplaat is grijs met een zwarte omtrek en kan prima dienstdoen als trommelvel. Maar dat doet het niet want het geeft plek aan het ‘The Beatles’ logo op 6 uur en de speciale index op 4 uur.

Een bekend ritme

Raymond Weil Maestro The Beatles Sgt. Pepper's

Het gerookte saffierglas toont het logo van het kwartet uit Liverpool

De achterkant van de kast is gemaakt van gerookt saffierkristal en toont het officiële logo van The Beatles en het gegraveerde nummer van de gelimiteerde editie. Onder het kristal tikt het automatische kaliber RW4200 een bekend ritme van 28.800 vibraties per uur.

Raymond Weil Maestro The Beatles Sgt. Pepper's

De kleurrijke verpakking is duidelijk geïnspireerd door de albumhoes

Kleurrijk eerbetoon aan de ‘Fab Four’

De Raymond Weil Maestro The Beatles Sgt. Pepper’s is het perfecte eerbetoon aan de meest legendarische band aller tijden en hun iconische Sergeant Pepper album. En dus wordt het horloge gepresenteerd in een speciale, kleurrijke en thematische verpakking. De felle kleuren op de horlogebox zijn geïnspireerd door de beroemde pakken die de band droeg op de cover van het Sergeant Pepper´s album en is een eerbetoon aan elk van de ‘Fab Four’ met een afbeelding van het Sergeant Pepper drumstel en The Beatles logo stempel aan de binnenkant.

“The Beatles ontstijgen de tijd”

Laten we afsluiten met de woorden van Elie Bernheim, CEO van Raymond Weil: “Ik ben een Beatles fan, zoals waarschijnlijk de meeste andere mensen, maar ik ben nog meer fan geworden door de gepassioneerde verzamelaars en fans van de band te ontmoeten. Ik ben het respect en de fascinatie gaan begrijpen die ze opwekken bij mensen en het indrukwekkende erfgoed dat de groep achter heeft gelaten. The Beatles ontstijgen de tijd.”

Raymond Weil Maestro The Beatles Sgt. Pepper's

Geelgoud PVD en zwart sieren de Raymond Weil Maestro The Beatles Sgt. Pepper’s

Voor meer informatie over de muzikale creaties van Raymond Weil: www.raymond-weil.com

Wie zich onder wil dompelen in Beatles mania: www.beatlesmuseum.nl