Raymond Weil Maestro Beatles ‘Fab Four’ in limited edition van 3.000

Naast de lancering van een eigen muziekplatform, werd door Raymond Weil tijdens Baselworld groots het unieke Raymond Weil Maestro Beatles Limited Edition horloge gepresenteerd. De lancering viel samen met het jaar waarin het 40-jarig bestaan van het muziek liefhebbende horlogehuis wordt gevierd. Hoe kan dit mooier dan met een gelimiteerde uitgave van een horloge ontworpen rondom de grootste muziekgroep aller tijden?

Raymond Weil maestro Beatles

De mechanische Maestro Beatles Limited Edition is een limited edition, uitgebracht in 3000 stuks. Het horloge heeft een 39,5 mm gepolijste stalen kast en band. De band heeft een double-push veiligheidsluiting. Het meest opvallende het design wat de Maestro Beatles Limited Edition tot uniek ‘The Fab Four’ horloge maakt is de wijzerplaat. De titels van de 13 Beatles album titels zijn aangebracht op de op maat gemaakte wijzerplaat. Eén album meer dan 12 indexen aan ruimte bieden. Dit is zeer fraai opgelost door de titel van het album ‘Help’ uit 1965 af te beelden als logo op 4 uur, net onder het subtiele datumvenster op 3 uur.

Raynd Weil Maestro Beatles

Ook de achterkant van het horloge staat in het teken van de Beatles. Het kastdeksel is voorzien van gerookt saffier met daarop het officiële Beatles logo. In de rand is het limited edition nummer gegraveerd. Het horloge is waterbestendig tot 5 atm.

Raymond Weil maestro Beatles

De Raymond Weil Maestro Beatles Limited Edition wordt net als het Frank Sinatra horloge, eveneens dit jaar uitgebracht als special binnen de Maestro familie, aangedreven door het mechanische uurwerk RW4200 dat een gangreserve heeft van 38 uur.

Prijs: € 1495,-
Meer informatie: Raymond-weil.com