Longines voegt gouden hoofdstuk toe aan dameshorloge DolceVita

Italiaanse, tijdloze elegantie gevangen in goud en staal; het luxe dameshorloge DolceVita is een eerbetoon aan het zoete leven. De interpretatie van Longines hierop is een klassiek vormgegeven horloge in roségoud, gecombineerd met glanzend staal. Optioneel zijn 36 of 38 diamanten in de rechthoekige bezel.

Longines DolceVita. 1

De Longines DolceVita collectie heeft een tijdloze, en gelijktijdig eigentijdse, elegante uitstraling. De collectie combineert geometrische lijnen met zachte rondingen, wat de lijn uiterst vrouwelijk en elegant maakt. De nieuwe DolceVita in roségoud en staal wordt gelanceerd in vier verschillende kastgrootten, variërend van 17,4 x 27 mm van het small model, tot 25,8 x 42 mm voor het grootste horloge. Alle modellen zijn verkrijgbaar met of zonder diamanten. De kleinste maat is in dat geval versierd met 36 diamanten (0,28 caraat), de drie grotere maten met 46 stuks van in totaal 0,386 caraat, 0.552 of 0.998 caraat. De luxe dames quartzhorloges zijn eveneens voorzien van verschillende kalibers, afhankelijk van de kastmaat.

Longines DolceVita.L5.255.5.79.7-3q

De stalen kast heeft een massief gouden kroon. De typerende zilverkleurige flinqué wijzerplaat heeft geschilderde Romeinse indexen waarop de centraal geplaatste wijzers met hun uiterlijk van geblauwd staal een mooi en subtiel contrast vormen. De small versie van de roségouden met stalen Longines DolceVita heeft enkel centrale wijzers voor uren en minuten. De grote versies hebben op zes uur een apart venster voor de kleine seconde meegekregen.

Sinds het eerste Longines DolceVita horloge staat het ontwerp voor elegantie en vrouwelijkheid. De tijdloze glamour van de vier nieuwste variaties voegt hier een charmant en gouden nieuw hoofdstuk aan toe.

Prijzen vanaf € 1630
Meer informatie: Longines.com