TWO-O maakt Hollands horloge in hout

TWO-O Prinsengracht - Keizersgracht zilver-goud

Het Amsterdamse accessoire- en gadgetmerk TWO-O brengt voor het eerst een eigen horloge op de markt en doet dat meteen met een unicum. Volgens het Nederlandse merk is de combinatie van een houten kast met een metalen band nog nooit eerder vertoond.

TWO-O Prinsengracht zilverTWO-O laat zich voorstaan op eigentijds design dat toen en nu combineert. Het warme donkere hout in combinatie met de metallic look van de goud- of zilverkleurige band zijn zo helemaal van nu en toch tijdloos. De twee horloges maken onderdeel uit van de 2016 collectie van het merk. De Keizersgracht (goud) en de Prinsengracht (zilver) zijn beide geschikt voor mannen en vrouwen.

TWO-O Keizersgracht goudOp de wijzerplaat van het TWO-O horloge staat zowel het logo van het merk vermeld, als de plaats van herkomst, Amsterdam. Verder is de witte wijzerplaat rustig gehouden met slechts slanke uurindexen, een klein datumvenster en drie wijzers voor de uren, minuten en seconden. Op het kastdeksel is ook het wapen van het merk afgebeeld.

TWO-O Prinsengracht - Keizersgracht zilver-goud
Alle producten worden op de Amsterdamse NDSM werf ontworpen en vervaardigd, met een combinatie van nieuwe technieken en authentiek vakmanschap. Prijs: €119,95.

Voor meer informatie kijk op: www.two-o.com