Twee Gucci Handmaster automatische dameshorloges voor onder de kerstboom

December is de ultieme maand voor special editions. Dit jaar voegt Gucci twee nieuwe automatische dameshorloges toe aan de Gucci Handmaster collectie als cadeautje voor onder de kerstboom. Beide horloges hebben een gelimiteerde oplage van 99 stuks.

Gucci Timepieces ontwerpt, ontwikkelt en produceert haar Zwitserse Gucci horloges sinds het begin van de jaren ’70. De Gucci Handmaster collectie neemt hierbinnen een speciale plaats in met een lijn van exclusieve, handgemaakte horloges. Kenmerkend voor de premium Handmaster collectie zijn de elegant klassieke lijnen en het gebruik van luxe materialen.

Gucci dames horloges YA135301+YA135302_PR_HR
De vrouw die dit jaar verblijd wordt met één van deze luxe exemplaren mag een in staal of in roségoud uitgevoerde combinatie verwachten tussen verfijning, schoonheid en functionaliteit. De 40 mm horloges met krokodillenleren band, zijn voorzien van een zwarte of grijze wijzerplaat, in het hart versierd met een bewerking op het karakteristieke Gucci patroon. Dit herkenbare patroon is geïnspireerd op de inmiddels beroemde Gucci signatuur, ooit ontstaan als bedrukking op canvas binnen de Gucci kledinglijn. De Romeinse indexen van de beide horloges hebben een slanke vormgeving meegekregen en zijn geplaatst op een dunne ring, wat de wijzerplaat tot één stijlvol geheel maakt met de decoratie en de bezel.

Gucci automatisch dames horloge backcase
Het kastdeksel van de horloges is deels transparant wat een goed zicht geeft op het uurwerk. De stalen versie heeft een automatisch Zwitsers GP3300 uurwerk en op de wijzerplaat met zonnestraalmotief is de gangreserve af te lezen op 5 uur en de kleine seconde op 9 uur. De 18 karaat roségouden variant is voorzien van een automatisch Zwitsers GP2700 uurwerk en heeft een datumaanduiding op 6 uur. Oog voor detail en stijl wordt nogmaals duidelijk wanneer we de achterkant van het horloge bekijken en onmiskenbaar nogmaals het beroemde Gucci patroon aantreffen.

Prijs € 6.500
Meer informatie:www.guccitimeless.com