Tudor Fast Rider Black Shield voor Ducati-fans

Gehouwen uit één blok mat zwart keramiek, de kast van de dit jaar in Bazel geïntroduceerde Tudor Fastrider Black Shield, is een staaltje harde horlogetechniek. Op de zwarte wijzerplaat zijn bronzen details aangebracht die het horloge een onmiskenbare chique brengen en de energieke rode secondewijzer geeft aan dat het nieuwe model een ode is aan de snelheid en performance van de wereld van de motorracerij, en specifieker die van Ducati-motoren.

Tudor-Fastrider-all-blackTudor is sinds 2014 timing partner van Ducati en dit horloge, dat in all-black maar ook in een prachtige versie met bruine Alcantara-lederen band, bewijst eer aan dat partnerschap. Binnenin het horloge tikt een mechanisch automatisch chronograaf uurwerk uit eigen stal, het Tudor 7753 kaliber, dat een gangreserve van ongeveer 46 uur heeft.

Tudor-Fastrider-all-black3

Het matzwarte keramiek van de kast is krasvast en de kast heeft een vaste lunette en een ingegraveerde tachymeterschaal. De diameter bedraagt 42 mm., niet te groot dus, zodat de berijder van een echte Ducati er geen last van heeft. Het saffierglas is krasvast en behandel met een anti-reflectiecoating. Het horloge is waterdicht tot 150 meter. Het beige Alcantara® leer van van de band (of zo u wilt een rubber band) heeft een zwart oppervlaktestiksel, een vouwsluiting en een veiligheidspal met zwart PVD.

Prijs: € 4.020

Tudor-Fastrider-all-black-home

Kijk voor meer informatie op Tudorwatch.com