Tissot Femini-T dameshorloges brengt jaren 60 allure terug

Tissot, sinds 1930 partner van Omega en sinds 1983 onderdeel van de Swatch Group, is officieel tijdwaarnemer van verschillende sportieve wereldkampioenschappen, maar voert daarnaast ook de zeer elegante dameslijnen. Waaronder de in het najaar te lanceren lijn Femini-T.

De Tissot Femini-T werd geïnspireerd door een van de gouden damesmodellen uit de jaren 60. Deze nieuwe versie blijft het originele horloge met zijn opmerkelijke kussenvormige kast trouw, wat wordt weerspiegeld in de urenindicatie met Top Wesselton-diamanten. Daardoor heeft dit horloge de allure van een sieraad. Het horloge heeft wel iets weg van een armband dankzij een hanger, samengesteld uit een ketting en een zacht glanzende, natuurlijke waterparel, aan de diamantvormige pootjes van geselecteerde modellen. Dit was een kenmerk van het kastontwerp van het originele horloge.Tissot_Femini_T_T113_109_16_126_00

De Tissot Femini-T collectie biedt meerdere versies met een kast van staal of met een roségouden PVD-coating, afgewerkt met een bijpassende crèmekleurige, zwarte of rode leren band, of stalen armbandversies met Top Wesselton-diamanten rond de wijzerplaat.

Tissot_Femini_T_T113_109_16_116_00

De verfijnde wijzerplaat in de 24,80 x 22,58 mm kast is gemaakt van paarlemoer en heeft Top Wesselton-diamanten. Top Wesselton-diamanten zijn gekocht van legale verkoopkanalen en aanbieders die niet betrokken zijn binnen conflicten en werken volgens de richtlijnen van de United Nations. Tissot garandeert daarbij dat deze diamanten conflictvrij zijn.

Tissot_Femini_T_T113_109_36_116_00

De horloges hebben een Swiss Made Quartz uurwerk met EOL-indicator die het einde van de levensduur van de batterij aangeeft en zijn bestand tegen spatwater (3 bar). De serie is vanaf oktober leverbaar.

Prijzen vanaf € 265
Meer informatie: Tissotwatches.com